free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε!”

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αήττητου Σπάτων και εορτάζοντας, Παναγιώτης Δουφεξής μίλησε στη mikriliga.com, για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τους στόχους της ομάδας και τον Σούλη Παπαδόπουλο!

 

Πως προέκυψε η συνεργασίας με τον Αήττητο;

Όταν τελείωσε η περσινή χρονιά και βρήκε τον Αήττητο πρωταθλητή, δέχθηκα την πρόταση για να γίνω ο άμεσος συνεργάτης του προέδρου, με τον οποίον είμαστε και χρόνια προσωπικοί φίλοι. Ο βασικός λόγος που την αποδέχθηκα ήταν ότι είδα πως υπάρχει μέλλον και όραμα στην ομάδα!

Η επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ήταν ο άνθρωπος που ψάχνατε;

Ο πρόεδρος της ομάδας ήθελε έναν έμπειρο προπονητή για να καθοδηγήσει την ομάδα. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σούλη Παπαδόπουλο και μαζί αποφασίσαμε πως είναι ο ιδανικός άνθρωπος για αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε!

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει. Πως κυλούν οι πρώτες μέρες; Ο προπονητής είναι ικανοποιημένος;

Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν μία εβδομάδα οπότε είναι νωρίς ακόμα για να βγουν συμπεράσματα. Υπάρχει μία πειθαρχία, μία σοβαρότητα την οποία την έχει μεταδώσει ο προπονητής. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως σε όλο αυτό έχουν βοηθήσει και οι προκάτοχοι μας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί ή θα υπάρχει και συνέχεια;

Έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές. Προσπαθήσαμε να φέρουμε παίκτες που έχουν εμπειρία από την κατηγορία και μαζί με τον κορμό που έχουμε κρατήσει από την περσινή χρονιά θα φτιάξουμε κάτι καλό. Σίγουρα θα γίνουν ακόμα δύο – τρεις προσθήκες και ανάλογα με το πως θα κυλήσουν τα πράγματα στη συνέχεια θα κινηθούμε αναλόγως.

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή χρονιά;

Στόχος της ομάδας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα καταφέρουμε να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις.

Ποιά είναι η γνώμη σας για το φετινό πρωτάθλημα;

Θεωρώ πολύ σημαντική τη βοήθεια που μας παρέχει ο κ. Λεουτσάκος, ωστόσο το ποσό που θα πάρουν οι ομάδες είναι πολύ μικρό αν αναλογιστεί κανείς πως μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει χρειάζεται το τριπλάσιο ποσό. Ωστόσο δεν παύει να είναι μία σημαντική βοήθεια. Εγώ εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε στον κόσμο του Αήττητου;

Ο Αήττητος φέτος είναι το καμάρι της Αττικής. Είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Αττική στη Football League και πιστεύω πως όλοι πρέπει να σταθούν δίπλα της και να μας βοηθήσουν. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ήδη σε κυκλοφορία και ελπίζω ο κόσμος να μας βοηθήσει και να γεμίζει σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο!

 

  • από mikriliga.com:

 

 

Related posts

Πέρασε από την Καρδίτσα η Παναχαϊκή, απίστευτη ανατροπή από τον Αιγινιακό στην Football League!

Abola Team 2

Απόλλων Πόντου-Σπάρτη 0-0

Abola Team 2

«Όργια» Αζάρ, αγριεμένη η Τσέλσι (video)

Abola Team 2