free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Σουλιώτης στον Πανιώνιο Καισαριανής

Εσωτερική μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί για το συγκρότημα του τεχνικού Παναγιώτη Πρασσά (φωτό) η επιστροφή του Θανάση Σουλιώτη

 

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στον Πανιώνιο Καισαριανής πραγματοποίησε ο Θανάσης Σουλιώτης.

 

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος στο πέρασμα της περυσινής σεζόν απείχε από τις εκδηλώσεις του Πανιωνίου Καισαριανής λόγω σπουδών, πήρε την απόφαση να επανέλθει δυναμικά στις υποχρεώσεις του ιστορικού κι άκρως φιλόδοξου συλλόγου.

 

Ουσιαστικά η επιστροφή του νεαρού αμυντικού αποτελεί μία εσωτερική μεταγραφή για τη φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων κι ενδέχετια να ενισχύσει σε σηαμντικό βαθμό την ομάδα αποτελώντας μία εξαιρετική μονάδα για τον τεχνικό Παναγιώτη Πρασσά.

 

Στα θετικά επίσης χρίζει το γεγονός ότι ξέχωρα από την νευραλγική θέση του στόπερ , μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ.

 

Τις τελευταίες τους ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Καισαριανής, αφού η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα 20 Αυγούστου, με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για τς 20 Αυγούστου,.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: ΤΙ έγινε σήμερα (25/11) στην Αθήνα

Abola Team

Στέφανος Αρβανίτης: “Δημιουργείται μια νέα δύναμη στο Ίλιον”

Τάσος Ζαφειρίου

Με άνοδο θέλουν να γιορτάσουν τα 90 χρόνια ζωής της ομάδας στον Εθνικό Αστέρα

Abola Team 3