free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Νέος γυμναστής ο Γκιόκας στον Πανερυθραϊκό

Ο Γιώργος Γκιόκας έρχεται να αποτελέσει τον νέο στενό συνεργάτη του προπονητή του Πανερυθραϊκού Αντώνη Τσιμπάκη (φωτό)

 

 

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα στον Πανερυθραϊκό, ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Τόνι Αχαρονιάν προχώρησε στην πρόσληψη ενός πολύ αξιόλογου γυμναστή. Ο λόγος για τον Γιώργο Γκιόκα, ο οποίος έρχετια να πλαισιώσει το υπάρχον τεχνικό επιτελείο και να αποτελέσει ένα από των σημαντικότερων άμεσων συνεργατών του προπονητή Αντώνη Τσιμπάκη.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Γκιόκας αναλαμβάνει τον τομέα που αφορά την εύρεση της επιθυμητής φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Δημητρίου, ο οποίος θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

 

Τσιμπάκης: «Αξιόλογος γυμναστής, εξαιρετικός χαρακτήρας»

Με αφορμή τον ερχομό του Γιώργου Γκιόκα, ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης έσπευσε να δηλώσει τα εξής «Ήρθε στην ομάδα μας ένας πολύ αξιόλογος γυμναστής, όπως είναι ο Γιώργος Γκιόκα κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Ήδη σε αυτές τις πρώτες ημέρες γίνεται πολύ ποιοτική και μεθοδική δουλειά κι εκτιμώ ότι τα σημάδια της θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας.»

Πάτησαν γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Πανερυθραϊκού έπειτα τις αιματολογικές και καθιερωμένες εργομετρικές τους εξετάσεις.

Σίριαλ χωρίς τέλος μ

 

Related posts

«Βόμβα» με τον Παναγιώτη Στεργιάκο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

admin

Aνανέωσε με τον Κώστα Ποζίδη η Δάφνη Π. Φαλήρου

admin

AΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-2 (highlights)

abola10