free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
CHAMPIONS LEAGUE

Μπακασέτας: «Η πρόκρισή μας είναι αφιερωμένη στους δύο στρατιωτικούς» (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί στις 7» και αφιέρωσε την πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στη Σέλτικ στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

 

Συγκεκριμένα οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης ήταν στις φυλακές Ανδριούπολης έως τις 14 Αυγούστου όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να τελειώσει το μαρτύριό τους. Έτσι, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ και συνεπώς κι ο Τάσος Μπακασέτας τους αφιέρωσαν την πρόκρισή τους κόντρα στη Σέλτικ.

Αναλυτικά ο Μπακασέτας, δήλωσε:

«Είχαμε ενημερωθεί για τον Δημήτρη ότι είναι φίλος της ΑΕΚ. Και εμείς πριν ξεκινήσει το παιχνίδι που είχαμε απέναντι στην Σέλτικ, μάθαμε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός και μετά όλα τα παιδιά στην ομάδα μέσα, είπαμε αυτή η μεγάλη πρόκριση είναι αφιερωμένη και στα δύο τα παιδιά. Ήταν κάτι που μας είχε αγγίξει όλους, γιατί θεωρούσαμε ότι ήταν άδικο σε τόσο νεαρούς ανθρώπους να χάνουν την ελευθερία τους για 5,5 μήνες περίπου, οπότε και εμείς τους περιμένουμε με την πρώτη ευκαιρία. Έχουμε δείξει και σαν ομάδα, και πέρυσι με τις πλημύρες που γίνανε στην Μάνδρα και φέτος με τις Πυρκαγιές ότι η ΑΕΚ κάνει πολλές τέτοιες κινήσεις για να βοηθά τον συνάνθρωπο της. Τώρα περιμένουμε τα δύο παιδιά σε έναν αγώνα, να τα πούμε από κοντά, να τους γνωρίσουμε ήταν μεγάλη χαρά για όλους μας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του άσου της ΑΕΚ:

(fws.gr)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ulbscDZTUzM” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Related posts

Κλήρωση Champions League – Europa League 2018-2019: Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρομήτου

Abola Team 2

Τετάρτη 02/12: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας

Λέστερ και Γιούβε πέρασαν στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ

Abola Team 3