free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Διπλή” ενίσχυση στην επίθεση για Αγίους Αναργύρους και επιβεβαιώση!

 

Οι Άγιοι Ανάργυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κανελλόπουλου και Κολλά, επιβεβαιώνοντας τη mikriliga.com για την απόκτηση του πρώην φορ της Προοδευτικής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 “Ο πρόεδρος, κ. Βασίλης Λινάρης και η οικογένεια των Αγίων Αναργύρων καλωσορίζουν τον 32χρονο επιθετικό, Χρήστο Κανελλόπουλο και τον 21χρονο επιθετικό, Χρήστο Κολλά! Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας, σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ως νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! 

Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα δύο νέα μέλη της οικογένειας των Αγίων Αναργύρων!”

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Κανελλόπουλος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Προοδευτικής και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των “βυσσινί”. Από κει και πέρα, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκίς, Νίκη Βόλου, Κισσαμικό, Φωστήρα, Αστέρα Μαγούλας, Ερμιονίδα, Παναιγιάλειο, Φωκικό, Θρασύβουλο, ενώ έχει αγωνιστεί στην Κύπρο για την ΠΑΕΕΚ και στη Γερμανία για τη Στουτγάρδη Κίκερς.

Από την άλλη, ο Χρήστος Κολλάς τη χρονιά που πέρασε φόρεσε τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος. Επίσης, ο Κολλάς την σεζόν 2016-2017 όταν η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας, πέτυχε 33 γκολ και είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Εκτός από τον ΝΠΣ Βόλος και τον Οπούντιο, ο 20χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Κηπούπολη, Ερμιονίδα, αλλά και στην ομάδα Νέων του Ατρομήτου

από mikriliga.com

Related posts

Η Νίκη Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Επικράτησε 8-7 του Νέου Αμφίλοχου στην διαδικασία των πέναλτι-Χωρίς τέρματα στην κανονική του διάρκεια και 1-1 έληξε το ματς στην παράταση

Abola Team 2

Στο Αγρίνιο ο τελικός Κυπέλλου Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Φωστήρας: «Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω»

Abola Team 3