free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικό με Ατρόμητο Πειραιά ο Α.Ο. Υπάτου

 

Την προσεχή Κυριακή, 19 Αυγούστου, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου θα δώσει το πρώτο της, «εντός έδρας», παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα σαν ομάδα, πλέον, Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Σχηματαρίου («Ευάγγελος Δεπάστας») που θα χρησιμοποιούν σαν έδρα και στο οποίο έχουν γίνει πολλές εργασίες βελτίωσης, οι πρωταθλητές Βοιωτίας θα υποδεχθούν την ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά (όπως είχε ανακοινωθεί) που με την σειρά της προετοιμάζεται επίσης για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ετσι, οι φίλοι της ομάδας του Υπάτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους που «γράφει ιστορία» καθώς θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ορίστηκε να αρχίσει στις 18:00’.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Υπάτου κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Βέρμιο, στα «3-5 Πηγάδια», όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έδωσε δυο παιχνίδια φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα με αντιπάλους ομάδες που προετοιμάζονται για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της “Football League”.

Το πρώτο, την Παρασκευή, 3/8, ήταν με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα στο οποίο ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Το δεύτερο, την Παρασκευή, 10/8, ήταν με την ομάδα του Ηρόδοτου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Την Κυριακή, 12/8, στο γήπεδο Καμινάδων Καρδίτσας, αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων (Γ’ Εθνική) με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

ΠΗΓΗ: goalpost

Related posts

Γ’ Εθνική: Οι σκόρερ του 4ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς

Στην τελική ευθεία ο Διαγόρας

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Ποιοι σφυρίζουν τα παιχνίδια στον 6ο όμιλο

Abola Team