free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Χριστοφιλέας: «Όλα κύλησαν άψογα στο Καρπενήσι»

Για την ως τώρα πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου μίλησε στο Epsanastisentra ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων στάθηκε στα πλεονεκτήματα που έδωσε στην ομάδα του η παρουσία της στο Καρπενήσι,

ενώ αναφέρθηκε και στη διάθεση και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του.
«Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν ομαλά και βάσει προγράμματος στην προετοιμασία μας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία μας», τόνισε στο Epsanastisentra ο Χριστοφιλέας και συνέχισε: «Το γεγονός ότι είχαμε μία εβδομάδα στο Καρπενήσι να προετοιμαστούμε μόνο πλεονεκτήματα μας δίνει και πρέπει να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας γι’ αυτό. Στο διάστημα αυτό καταφέραμε να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στις προπονήσεις, να δουλεύουμε με την προσήλωση που θέλαμε, αλλά και οι παίκτες να γνωριστούν ακόμη πιο γρήγορα μεταξύ τους και φυσικά να δεθούν περισσότερο. Ουσιαστικά κατορθώσαμε να λειτουργήσουμε σαν «οικογένεια» σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό είναι υπέρ μας. Παράλληλα, πρέπει να σταθώ και στη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι τώρα, αλλά και στον τρόπο που δουλεύουν. Έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες και το γεγονός ότι δούλεψαν σε επαγγελματικά πρότυπα τους δίνει μεγάλα εφόδια για τη φετινή σεζόν».
Για το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός στο Καρπενήσι με την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ, ο προπονητής των ερυθρολεύκων σημείωσε: «Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο μας δόθηκε η ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Είδα κάποια θετικά στοιχεία, βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο από αυτά που δουλεύουμε, ωστόσο ακόμη έχουμε να κάνουμε πολλά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος». 

Related posts

ΑΟ Κορωπίου: Επαναληπτική Γ.Σ. την Παρασκευή (8/7)

Ρένος Γιαμπουράς

Η Μαρκό 3-1 εκτός τον Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3

Στον Αστέρα Βάρης ο Νώντας Κουτρομάνος!

Ρένος Γιαμπουράς