free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κουφογιαννάκης: «Στόχος να πετύχουμε μία πορεία ανάλογη με πέρυσι»

Το στίγμα του για τη νέα απαιτητική σεζόν έδωσε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη και την διάθεση για μία πορεία ανάλογη της περασμένης σεζόν ξεκινάει σήμερα Δευτέρα η Κοψαχείλα την θερινή της προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη για τις 5 μ.μ., όπου θα τους δοθεί το αθλητικό υλικό, θα γίνουν οι καθιερωμένες ομιλίες από την διοίκηση και κατόπιν θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

 

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας των νοτίων προαστίων Αντώνης Κουφογιαννάκης, ο οποίος θα ηγηθεί των τυχών της για τέταρτη διαδοχικά σεζόν, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για το εγχείρημα της ερχόμενης σεζόν:

 

«Ξεκινάμε την νέα σεζόν με πολλή αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες βάσεις, ώστε να πραγματοποιήσουμε μία πορεία ανάλογη της περυσινής σεζόν. Με σκληρή δουλειά και ξεκάθαρο πλάνο, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

 

Κοντά σε επιτελικό μέσο και τερματοφύλακα

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα που επικρατεί στην Κοψαχείλα, όσον αφορά την προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός ποιοτικού επιτελικού χαφ και ενός τερματοφύλακα.

 

 

Related posts

Θρίαμβος Αθ.: Επιστρέφει ο Νίκος Χάλαρης!

Abola Team 2

«Βόμβα» με Μανωλά το Καλαμάκι!

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα των φιλικών του Ιάσωνα

Abola Team 2