free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο φιλικό, σε επαγγελματικό επίπεδο, πρώτη νίκη για την ομάδα μας.

Κόντρα σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο Αήττητος επικράτησε 2-0 χάρη στα γκολ του Βασιλείου στο 20′ και του Ματσούκα στο 75′ (έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας μας).

Στο πρώτο μισάωρο, οι παίκτες μας μπήκαν πολύ δυνατά έχοντας άλλες τρεις φάσεις για γκολ,΄το οποίο θα είχε έρθει αν υπήρχε καλύτερη επιλογή στην τελική πάσα. Γενικότερα η ομάδα μας είχε και πολύ καλή αμυντική λειτουργία, όπως και στις στημένες φάσεις.

H αρχική σύνθεση: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτσι, Νικλητσιώτης, Γροντής, Ματσούκας, Βασιλείου

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν όσοι είναι στην αποστολή

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ, συνεχίζουμε… ΑΗΤΤΗΤΟΙ.

Η δήλωση του προπονητή μας Σούλη Παπαδόπουλου μετά τη νίκη μας:

«Ηταν το πρώτο φιλικό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που πέρυσι τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα, έχει υψηλές βλέψεις και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο σε νεαρή ηλικία. Κατά τη γνώμη μου Θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το αποτέλεσμα δεν μετράει για εμάς, είναι απλά ένα φιλικό αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε μια ομάδα μόλις δέκα ημερών.

Όσον αφορά στο ματς, στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί, μετά ο αντίπαλός ήταν πολύ καλύτερος αλλά εμείς καταφέραμε σ’ αυτό το διάστημα να μην απειληθούμε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Στέκομαι στην προσπάθεια. Οι ομάδες δεν χτίζονται από ένα ματς, αλλά μέσα από πολύ κόπο και πάρα πολλή δουλειά. Βρισκόμαστε στο Καρπενήσι μόλις τέσσερις μέρες και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη»

Ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Κισσαμικό για το φιλικό, εύχομαι να έχουν μια καλή σεζόν».

* Ευχαριστούμε τον φροντιστή της ομάδας, Γιάννη Ελευθερίου, που εκτός όλων των άλλων φροντίζει να μας παρέχει και φωτογραφικό υλικό.

 

Related posts

Στο Αιγάλεω και επίσημα ο Καραδήμος!

Abola Newsroom

Κορυφή για Άρη και ΠΑΟΚ

Abola Team 2

Στη Βέροια ο Καψάλης

Abola Team 2