free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπάθας: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του φετινού Μανδραϊκού εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Σπάθας

 

 

 

 

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής από την ποιότητα της δουλειάς που γίνετια σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, ανέσδειξε ο Μανδραϊκός με την φιλική εκτός ε΄δρας επικράτησή του επί του Ακράτητου Λιοσίων με 4-1.

 

Ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας Βασίλης Σπάθας στι δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε  την πεποίθησή του ότι με το πέρασμα του χρόνου η ομάδα του θα εμφανίζεται όλο και καλύτερη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπάθας

 

Για την προετοιμασία

«Η προετοιμασία κυλάει πάρα πολύ καλά, όλα τα παιδιά έχουν όρεξη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το πρώτο φιλικό έτυχε να είναι μία πάρα πολύ ομάδα  που θα διεκδικήσει την άνοδο. Ανέλπιστα, για την περίοδο που διανύουμε, ήμασταν πάρα πολύ καλοί . Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας βάζουμε το κεφάλι κάτω  και έχουμε σχεδόν ένα μήνα,μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να είμαστε έτοιμοι.»

 

Για τα πρώτα του συμπεράσματα

«Μας αρέσει συνέχεια να πειραματιζόμαστε, συνέχεια να δουλεύουμε  για να ανεβάζουμε τον πήχη μας. Ακόμα είμαστε  στο μηδέν ,δεν έχουμε δουλέψει πολύ στην τακτική , είμαστε στο στάδιο της φυσικής κατάστασης με βελτίωση στο κομμάτι της άμυνας . Καταφέραμε και βγάλαμε φάσεις και επιθετικά, γιατί υπάρχει ποιότητα  στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι.»

 

Για το ότι το ρόστερ έχει έμπειρους αλλά και πολλά νέα παιδιά

 

«Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και να τους επεξεργάζομαι και ότι μου δίνουν τους δίνω.  Αν μου δείξουνε ότι πρέπει να παίξουν θα παίξουν. Δεν έχω κολλήματα στις ηλικίες και το έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω».

 

 

 

Related posts

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον νεαρό αμυντικό, Άκη Μίχο

Γιώργος Ανανίδας

Καλογιάννη, Γεωργακόπουλο και την διάθεση των διαρκείας ανακοίνωσε η Ερμιονίδα (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Στον Γκάτζιο η τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής!

Abola Team 2