free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Υποδεχόμαστε με χαρά στην οικογένεια του Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ τον Πάνο Ντούνια

 των Κ-16 και Κ-14. Έχει μακρά θητεία στον χώρο των υποδομών προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων σε Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, δίκτυο σχολών ΑΕΚ με ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία στην ακαδημία της LIVERPOOL F.C. στο Kirkby. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας

.

Καλωσορίζουμε στην Aκαδημία του Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ τον Μάκη Κόκκοτα, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Έχει υπηρετήσει τις ποδοσφαιρικές υποδομές επί πολλά χρόνια εργαζόμενος σε ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ (ΖΕΦΥΡΟΣ), Σχολή ΟΣΦΠ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ. Έχει εργασθεί στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Γ.Γ.Α. για την ανάδειξη ταλέντων.

Επιπροσθέτως, με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την παραμονή του προπονητή μας, Δαγκάκη Δημήτριου, κατόχου διπλώματος UEFA-C, που κατά την διάρκεια της πετυχημένης παρουσίας του στην Ακαδημία του Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ, έχει μεταδώσει στους αθλητές μας, μέσω της μεθοδολογίας της προπόνησης του, να δουλεύεται η υποομαδική τακτική και η τεχνική επιδεξιότητα σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Η οικογένεια του Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται στο προπονητικό μας επιτελείο υγεία και καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του.

 
 
 

Related posts

Στην απόκτηση του Λευτέρη Γαϊτάνου προχώρησε ο Περαμαϊκός

Ρένος Γιαμπουράς

Τρεις μεταγραφές η ΑΕ Μοσχάτου

Ρένος Γιαμπουράς

Λήξη της αγωνιστικής περιόδου με πολύ κέφι για τις ακαδημίες της ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 3