free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πρώτο δείγμα θετικό o Mικρασιατικός με Γ.Σ. Αργυρούπολης

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μικρασιατικός του Κώστα Σταμπουλίδη (φωτό) στο πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης (1-1)

 

 

 

 

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Μικρασιατικός στο παρθενικό του φιλικό ενόψει της ερχόμενης σεζόν κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Καισαριανής, η οποία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας προβλέπεται να παρουσιαστεί αρκετά ανανεωμένη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 του δυνατού Γ.Σ. Αργυρούπολης αναδεικνύοντας πολλές αρετές κι ένα μέρος της συστηματικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό Κώστα Σταμπουλίδη παρουσιάστηκαν πολύ ορεξάτοι και με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, γεγονός, το οποίο ικανοποίησε άπαντες.

 

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι την προσεχή Κυριακή 26 Αυγούστου με αντίπαλο τον Φωστήρα Ηλιούπολης στις 6;30 μ.μ. στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

 

Στον μεταγραφικό τομέα, ο Μικρασιατικός εντείνει τις ενέργειές του, που αφορούν την ουσιασιτκή ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς ληροφορίες, οι Καισαριανιώτες είανι σ προχωρημένες επαφές με τουλάχιστον τρεις παίκτες, που βρίσκοντια στο στόχαστρο..

 

 

  

 

 

 

 

 

Related posts

Η Ηλιούπολη 2-0 την Αθηναϊδα

Abola Team 3

Τα σημερινά (25/1/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Τέλος εποχής Καρύδη στην Ηλιούπολη

Abola Team 3