free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Δείξαμε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά κόντρα στο Αιγάλεω»

 

Αρκετά ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του στο δυνατό φιλικό κόντρα στο Αιγάλεω παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο φιλόδοξος Θρίαμβος Χαϊδαρίου στην ισόπαλη χωρίς τέρματα αναμέτρηση του κόντρα στο Αιγάλεω.

 

Απέναντι στο κατά μία κατηγορία ανώτερό του «Σίτι» το οποίο μάλιστα, έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής, κυρίως στην ανασταλτική του λειτουργία, για τα δεδομένα της εποχής.

Γεγονός το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος τόνισε τα εξής

 

 

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα μας απέναντι σε μία ομάδα με την δυναμική του Αιγάλεω, το οποίο είναι ανώτερο κατά μία κατηγορία. Θεωρώ ότι πήγαμε εξαιρετικά κυρίως στην αμυντική μας συμπεριφορά, αφού δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις. Παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε χωρίς δύο πολύ σημαντικούς μας μας νεοφερμένους παίκτες τους Σούφλα και Χισάι, θεωρώ ότι παρουσιάσαμε πολύ καλά στοιχεία και η αίσθησή μου είναι ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρίσκουμε ακόμη μεγαλύτερη συνοχή. Τέτοια δυνατά τεστ, εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, ώστε να διαπιστώσουμε προτερήματα, αλλά και τυχόν αδυναμίες που θα επιδιώξουμε να τις εξαλείψουμε μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.»

 

 

Related posts

Η «σημαία» παρέμεινε στον ιστό της στον Πανερυθραϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (13/11/22)

Abola Newsroom

Προελαύνει η Διάνα

abola10