free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» τον Τσιάκαλο ο Αστέρας Ζωγράφου

Στην απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τσιάκαλου προχώρησε ο Αστέρας Ζωγράφου του Πέτρου Σομπότοβιτς (φωτό)

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάννη Τσιάκαλου πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου,. Τα άτομα, που απαρτίζουν τον νεοσύστατο διοικητικό κορμό των «κυανέρυθρων» μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός στο κοινό του ερασιτεχνκού ποδοσφαίρου της Αθήνας από τη θητεία του στον Άγιο Θωμά.

 

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδα Futsal και ξεχωρίζει για τις ηγετικές του ιανότητες.

Όλες οι ενδίξεις συντείνουν στο συμπέρασμα ότι πληροί τις προδιαγραφές να ανδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη Πέτρο Σομπότοβιτς.

 

 

Επέστρεψε ο Μπεθάνης

 

Την μεγάλη του επιστροφή στον Αστέρα Ζωγράφου πραγματοποίησε ο Σωτήρης Μπεθάνης. Ο 24χρονος επιθετικός , ο οποίος την περασμένη σεζόν δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του ζητημάτων, βρήκε την φόρμουλα, ώστε να ενισχύσει την ομάδα στο φετινό της εγχείρημα. Γεγονός το οποίο χαροποίησε απόλυτα τον τεχνικό Πέτρο Σομπότοβιτς.

 

Με αρκετά χαμόγελα και βλέψεις για μία αξιόλογη πορεία ξεκίνησε ο Αστέρας Ζωγράφου τη θερινή προετοιμασία για την νέα σεζόν. Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς εμ αφορμή το νέο ξεκίνημα έσπευσε να δηλώσει τα εξής: «Ξεκινάμε την νέα χρονια΄με πολλές φιλοδοξίες αι βλέψεις για μία αξιόλογη πορεία. Το πλέον εναθρρυντό είναι ότι υπάρχει πολλή διάθεση από τους παίκτες μου, αλλά και αρκετό ταλέντο από τα τμήματα υποδομής, Θα πάρω αρκετούς παίκτες από τις υποδομές μας στην προετοιμασία και από αυτούς θα ανεβάσω τουλάχιστον τέσσερις στην πρώτη ομάδα»,.

 

 

 

 

 

Related posts

Κεραμεικός-Κηπούπολη 1-2

Abola Team 3

Ο Δημήτρης Καρακασίδης η 11η μεταγραφή των Λύκων Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Παρέμεινε ο Βάλσαμος και ανανέωσαν οκτώ παίκτες στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Abola Team 2