free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να … λάμψει ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Με υψηλές βλέψεις και προσδοκίες ξεκίνησε ο Αστέρας Χαϊδαρίου την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν

 

 

 

Με την ψυχολογία και το δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στα ύψη, ξεκίνησε ο Αστέρας Χαίδαρίου την θερινή του προετοιμασία για την νέα απαιτητική σεζόν.

Το φιλόδοξο και ιδιαίτερα νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων έβαλε … μπροστά με φόντο μία αξιόλογη πορεία στην Γ’ Κατηγορία, όπου θα συμμετάσχει για Τρίτη συνεχόενη χρονιά

 

Μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον Πρόεδρο  Γιάννη Αρβανίτη, ο Τεχνικός Διευθυντής  Μάξιμος Κατικαρίδης, καθώς και ο προπονητής Θανάσης Πατρικίδης με τον άμεσο συνεργάτη του – γυμναστή. Γιώργο Λινάρδο, υποδέχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» αρκετούς από τους παίκτες του συλλόγου (σταδιακά μέχρι την επόμενη Δευτέρα θα ενσωματωθούν και όσοι έχουν δικαιολογημένη άδεια, ενώ βρίσκονται εν εξελίξει οι μεταγραφικές ενισχυτικές κινήσεις).

 

 Στην πρώτη αυτή συνάντηση ο Θανάσης Πατρικίδης αναφέρθηκε εν συντομία προς το έμψυχο δυναμικό για αυτό το νέο ξεκίνημα και ακολούθως ο Γιώργος Λινάρδος παρέλαβε τα ηνία για αυτήν την πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου.

Related posts

Λέοντες-Λαρισαϊκός 5-1

Abola Team 3

Γκέλα για Ερμή Ηρακλείου

Παντελίδης Mάνος

Μαυρίκος: «Χάσαμε ξανά πολλές ευκαιρίες!»

Kώστας Παλαιολόγος