free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κιούρκος: «Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους αφήνει υποσχέσεις»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Αθηναϊκού, ιδιαίτερα από το δεύτερο μέρος κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, παρουσιάζεται ο τεχνικός ηγέτης Χρήστος Κιούρκος.

 

Τον κύκλο των δυνατών του φιλικών συνέχισε απτόητος ο Αθηναϊκός.

Η ομάδα του Βύρωνα αντιμετώπισε το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας από το οποίο ηττήθηκε, ωστόσο η συνολική παρουσία των «Λόρδων» για ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας άφησε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα για τον τεχνικό του ηγέτη Χρήστο Κιούρκο.

Με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει τα εξής:

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Μοίρασα τον χρόνο συμμετοχής όλων των ποδοσφαιριστών μου και είχα τη δυνατότητα να εξάγω χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα. Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις οποίες θα φροντίσουμε να τις διορθώσουμε στη συνέχεια. Γενικότερα, έμεινα πολύ ευχαριστημένος κυρίως από την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου κι εκτιμώ ότι με την πάροδο του χρόνου θα εμφανιζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. »

 

 

Related posts

Τράχωνες-Αθηναϊκός 0-0

Abola Team 3

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων Χαράλαμπος Τάμπασης

admin

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10