free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Φωκάς στην Ελευθερούπολη

Στο νευραλγικό πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της Ελευθερούπολης παραμένει για τρίτη διαδοχική σεζόν ο Παναγιώτης Φωκάς.

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Φωκάς θα προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στο τεχνικό επιτελείο της Ελευθερούπολης καταλαμβάνοντας το ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο του προποητή τερματοφυλάκων.

Έτσι, ο Φωκάς αναμένεται να αποτελέσει έναν πολύ αξιόλογο συνεργάτη για τον νέο τενχικό ηγέτη της ομάδας Γιάννη Χαραλαμπίδη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανανέωσε ο Παναγιώτης Φωκάς ως Προπονητής Τερματοφυλάκων στην Α.Ε Ελευθερούπολης.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στην προπονητική ομάδα του Ανδρικού ο Προπονητής Τερματοφυλάκων Παναγιώτης Φωκάς.

Ο αειθαλής Προπονητής Τερματοφυλάκων γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και δεμένος συναισθηματικά με το σύλλογο δεν ήταν δυνατόν να βρίσκεται μακριά από κοντά μας.

Η Διοίκηση Χούσου και ο Τεχνικός Διευθυντής Άρης Γκάνιας σε συνεργασία με τον Τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη εκτιμώντας το πολύχρονο έργο του και τις τεράστιες εμπειρίες του καθώς και τον αυξημένο ζήλο του, προχώρησε στην ανανέωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Σε ευχαριστούμε πολύ που βρίσκεσαι στην ομάδα μας Παναγιώτη και σου ευχόμαστε “υγεία” και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (19/12) αποτελέσματα

Abola Team

Δύο μεταγραφές ο Αστέρας Εξαρχείων

admin

Σκόνταψε ο Άγιος Θωμάς (0-0)

Abola Team