free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γκοβερίνος: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας εξέφρασε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

Κάτω από τις ιδανικότερες προοπτικές συνεχίζεται η προετοιμασία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Άπαντες στην νεοφώτιστη και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντα παράλληλα τρομεή διάθεση και δίψα για διάκριση.

Γεγονός το οποίο αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιώργο Γκοβερίνο, ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια:

«Είμαι πολύ υχαριστημένος από την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μοχθούν, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυαντόν πιο έτοιμο γίνετια με τηνέναρξη των επίσημων αγωνισιτκών μας υποχρεώσεων. Θεωρώ ότι ωτώρα βάζουεμ βάσεις, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη να διανύουμε, ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας»

Δυνατό φιλικό με Διάνα Ηλιούπολης

Ο κύκλος των γερών τεστ προετοιμασίας συνεχίζεται για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, η οποία σήμερα Σάββατο αντιμτωπίζει εκτός έδρας την φιλόδοξη Διάνα Ηλιούπολης στις 5:30 μ.μ. Τεστ, όπου ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος ενδέχεται αν μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του.

 

 

Related posts

Αποχώρηση Παπαρούνη από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

abola10

Ήφαιστος Περιστερίου (Παλαίμαχοι): Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Άκη Μέλλο

Γιώργος Ανανίδας

Ξεκινάει στις 6 Αυγούστου ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Kώστας Παλαιολόγος