free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Συράκο το Παλαιό Φάληρο!

Στην απόκτηση του έμπειρου φορ Γιώργου Συράκου προχώρησε το Παλαιό Φάληρο ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης του.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιώργου Συράκου πραγματοποίησε το Παλαιό Φάληρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων με «μπροστάρη» τον Πρόεδρο Παναγιώτη Σταυριανάκο μετά από συντονισμένες ενέργειες έκαναν την καίρια κίνηση και προχώρησαν στην ένταξη του πολύπειρου επιθετικού, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή της ομάδας του ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Το νέο απόκτημα ξεχωρίζει για την εκτελεστική του δεινότητα, ενώ έχει να επιδείξει πολύχρονη θητεία σε ομάδες με πρωταγωνισιτκές βλέψεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στον Πειριαά.

Με την εμπειρία και τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά προβλέπεται να αποτελέσει μία ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης για τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Γαζή.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Ρουφ ενώ έχει παίξει ακόμα σε Περαμαϊκό, Αμπελακιακό και ΑΕ Μοσχάτου, Ατρόμητο Πειραιά.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ιθυνόντων του Παλαιού Φαλήρου δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ομάδα των νοτίων προαστίων κινείται πολύ δυνατά για την απόκτηση ενός νεαρού στόπερ από ομάδα της Περιφέρειας, αλλά κι ενός ακόμη τερματοφύλακα.

 

Related posts

Δυναμικά στο 2020 ο ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Τζώτζης: «Είχαμε πολύ καλά τρεξίματα»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι Αγ. Ανάργυροι 2-1 εκτός την Δόξα Βύρωνος

Abola Team 2