free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Λειτουργήσαμε εξαιρετικά στο αμυντικό σκέλος»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του στην αμυντική τους λειτουργία, έμεινε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στην ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας φιλική αναμέτρησή του κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά.

Απέναντι στο νεοφώτιστο συγκρότημα της Γ’ Εθνικής, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου εμφάνισε πολλές αρετές, αναδεικνύοντας την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται.

Παράλληλα, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρουσιάστηκε αρκετά συγκεντρωμένο και με ξεκάθαρους αγωνιστικούς προσανατολισμούς, Γεγονός το οποίο ικανοποίησε τα μέγιστα τον προπονητή του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη: «Απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος Πειραιά, η οποία από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της τακτικής κι εκτιμώ ότι στην αμυντική μας συμπεριφορά ήμασταν εξαιρετικοί για τα δεδομένα της εποχής. Η άποψή μου είναι ότι όταν ενσωματωθούν και οι άλλοι παίκτες μας, που δεν αγωνίστηκαν, θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί.

 

 

 

Related posts

Χαϊδάρι-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-2

Abola Team 3

Διπλό η Διάνα επί του Παπάγου (1-2)

Abola Team

Νέα Ιωνία: Διοργανώνει ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο

Γιώργος Ανανίδας