free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μαγγίνας: «Όλα δουλεύουν ρολόι και υπάρχει ηρεμία και όρεξη»

Για την πορεία της προετοιμασίας της Μαρκό μίλησε στο Epsanastisentra ο Γιάννης Μαγγίνας. Ο τεχνικός των πράσινων δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του,

που δείχνουν τρομερή διάθεση, εξήρε τη δουλειά των συνεργατών του, ενώ στάθηκε και στις πολύτιμες βοήθειες που προσφέρει ανά πάσα στιγμή η διοίκηση της ομάδας.
«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Δείχνουν τρομερή διάθεση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι είναι μια επίπονη διαδικασία με διπλές προπονήσεις τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα», τόνισε ο Μαγγίνας και συνέχισε: «Δουλεύουμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση, ενώ ρίχνουμε βάρος και στην τακτική και πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε βγαίνουν και μέσα στο παιχνίδι. Είδαμε στα φιλικά να βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια και τη νέα σεζόν». Ειδική αναφορά έκανε ο τεχνικός της Μαρκό στη διοίκηση της ομάδας και στους συνεργάτες του, για τους οποίους τόνισε: «Η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας και επιλύει όλα τα θέματα που προκύπτουν, ενώ πρέπει να τονίσω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον γυμναστή Νίκο Μπαλή και έχω μεγάλη βοήθεια από τον άμεσο συνεργάτη μου Κώστα Καραβίδα. Όλα δουλεύουν ρολόι, με απόλυτη ηρεμία και με όρεξη».

epsanastisentra.blogspot.com

 

Related posts

Επέστρεψε ο Μανώλης Ασκούνης στο Κορωπί

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Κεραυνός Κερατέας 1-0 τη Μάχη Μαραθώνα στο 90′

Abola Team 3

Ο Παλληνιακός 1-1 με τα Καλύβια

Abola Team 3