free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Γεωργουλάς: «Πολλή όρεξη για να χτίσουμε κάτι καλό»

Στη δουλειά που γίνεται ως τώρα στον Ραμνού στάθηκε με δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο Διονύσης Γεωργουλάς. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Γραμματικού εξήρε άπαντες για την όρεξη που δείχνουν έτσι ώστε να χτιστεί κάτι καλό για τη συνέχεια, ενώ σημείωσε ότι θα γίνουν κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης στην ομάδα του, λόγω του περιορισμού που υπάρχει με την υποχρεωτική συμμετοχή πέντε «μικρών».

«Βρισκόμαστε στη πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, ίσως και στο πιο δύσκολο κομμάτι γιατί θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Στην ομάδα μας πνέει αέρας αλλαγής για κάτι καλό και πραγματικά οι παίκτες δείχνουν μεγάλη όρεξη έτσι ώστε να χτίσουμε κάτι καλό για την δύσκολη συνέχεια», τόνισε ο Γεωργουλάς και συνέχισε: «Προσπαθούμε κάθε μέρα στο γήπεδο με συνεχείς προπονήσεις να αποκτήσουμε εκτός από φυσική κατάσταση και ομοιογένεια σαν ομάδα. Μέχρι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε θέματα τραυματισμών και αυτό είναι στα θετικά. Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα φιλικά και συγκεκριμένα με Α.Ο. Διονύσου για να μπορέσουμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα όσον αφορά την κατάσταση των παικτών».
Για τις κινήσεις που θα γίνουν στη συνέχεια, ο Γεωργουλάς σχολίασε: «Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά θα χρειαστεί να γίνουν  σίγουρα μια – δυο κινήσεις ακόμη κυρίως στους μικρούς γιατί το πρωτάθλημα έχει υποχρεωτική συμμετοχή 5 μικρών.  Κατά την άποψη μου είναι λάθος γιατί ομάδες που δεν είναι όμορες με μεγάλους δήμους αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα στην εύρεση παικτών νεαρής ηλικίας».

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Νέο ξεκίνημα για τον Αυλώνα!

Ρένος Γιαμπουράς

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με Σακκά ο Γέρακας!

Ρένος Γιαμπουράς

Ηλίας Πετρογιώργος (Φοίβος Βάρης): “Είμαστε μια οικογένεια, υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες στην ομάδα για να πάει πολύ καλά στο νέο Πρωτάθλημα”

Τάσος Ζαφειρίου