free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Η διοίκηση του Α.Ο. Σταμάτας ξεκινάει τις ακαδημίες της και καλεί τον κόσμο δίπλα της

Η διοίκηση του Α.Ο. Σταμάτας επιθυμεί την έναρξη συνεργασίας της με το δημοτικό σχολείο της περιοχής μας.

 

Στόχος μας είναι να υπάρξει μία πολύπλευρη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού και αγωνιστικού έτους 2018-2019.

Σκοπός του σωματείου είναι η ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, η ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, η άσκηση του σώματος, η διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής καταστάσεως, η απόκτηση και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων, η ψυχαγωγία τους γενικά, η προαγωγή της κοινωνικότητας και συναδέλφωσης, σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος, η καλλιέργεια των μελών και αθλητών του στα αθλητικά ιδεώδη και την αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι»

Στον Α.Ο. Σταμάτας δημιουργούμε προσωπικότητες και ποδοσφαιριστές!

Σας περιμένουμε στην οικογένειά μας για να σας μάθουμε τα μυστικά του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Οι ακαδημίες του συλλόγου μας μπαίνουν σε μία νέα εποχή και αν θέλετε να είστε και εσείς μέρος αυτής οι εγγραφές ξεκινούν από τις 27 Αυγούστου.
Με νέους διπλωματούχους προπονητές, γεμάτους όρεξη για δουλειά και με αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο, ο ΑΟ Σταμάτας προσφέρει στα παιδιά σας πολύτιμες εμπειρίες και τα παιδιά όλων των τμημάτων θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Προσκαλούμε όλους τους μαθητές του σχολείου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ομάδας μαζί με τους φίλους τους και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους.

Ως πρώτο βήμα προσφέρουμε τη δυνατότητα μειωμένης συνδρομής σε όσα παιδιά του Δημοτικού σχολείου της Σταμάτας θέλουν να ενταχθούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας με έκπτωση 30 % + δηλαδή με 10 ευρώ μηνιαία συνδρομή και δωρεάν εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 6977205749, 6943524324 ή με μήνυμα στην επίσημη σελίδα Facebook της ομάδας μας 
Α.Ο. Σταμάτας
https://m.facebook.com/profile.php…

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα 11/2

Abola Newsroom

Μεταγραφική βόμβα με τον δυναμικό και έμπειρο αμυντικό Σόλωνα Χριστόπουλο ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Abola Team 3

ΑΟ Παιανίας: Την Παρασκευή 17/6 η τελετή λήξης

Ρένος Γιαμπουράς