free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κουφογιαννάκης: «Φανήκαμε αρκετά αταγωνιστικοί»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Αθηναϊκό, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλα Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

Ένα δείγμα της εξαιρετικής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το αριχκό στάδιο προετοιμασίας της φανέρωσε η Κοψαχείλα στη φιλική τη αναμέτρηση κόντρα στον Αθηναϊκό.

Η εντός έδρας ήττα με 3-0, που γνώρισε το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων από την κατά μία ανώτερη κατηγορία ομάδα του Βύρωνα, ουδόλως απασχολεί τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγνώσει μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι αντοχές των ποδοσφαιριστών του, όπως φυσικά και τυχόν αδυναμίες:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου, όπως φυσικά και από το γεγονός ότι φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί τουλάχιστον για τα 60 πρώτα λεπτά

Αντιμετωπίσαμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Α’ Καταηγορίας όπως είναι ο Αθηναϊκός ακι σίγουρα προέκυψαν αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα. Ακόμη είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αφού έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Σίγουρα διαγνώσαμε κι ορισμένες αδυναμίες, τις οποίες θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε το διάστημα, που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που αποτελεί βασική επιδίωξη, όπως φυσικά κι ενός εξτρέμ.

Στο φιλικό με τον Αθηναϊκό δεν αγωνίστηκαν οι Σταύρος Τζιόλας και Γιάννης Παναγόπουλος, οι οποίοι αισθάνθηκαν σφίξιμο. 

Επόμενο φιλικό για την Κοψαχείλα είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας στις 7 μ.μ. 

 

.

 

 

 

  

Related posts

Άνετο τρίποντο ο Αστέρας Γλυφάδας (3-0)

Abola Team

“Σίφουνας” η Τερψιθέα (2-1)

Abola Team

Τα Μελίσσια με δέκα παίκτες 1-0 τον Αττικό

Abola Team 3