free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Νταϊάνα: Η πριγκίπισσα του λαού – Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που την οδήγησαν στο θάνατο (φώτο)

21 χρόνια συμπληρώνονται στις 31 Αυγούστου από το θάνατο της πριγκίπισσας που αγαπήθηκε σαν θεότητα και έμεινε χαραγμένη στις μνήμες των ανθρώπων που την λάτρεψαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Η Νταϊάνα ή “Πριγκίπισσα του λαού”, όπως την αποκαλούσαν, έζησε μια ταραχώδη ζωή, έξω από τα στερεότυπα της βασιλικής οικογένειας και σκοτώθηκε γεμάτη θλίψη, μοναξιά και αγωνία. Στο τραγικό δυστύχημα με τη μαύρη λιμουζίνα σε μια υπόγεια σήραγγα του Παρισιού, κυνηγημένη από δεκάδες παπαράτσι που (θα) σκότωναν για μια φωτογραφία της με τον Ντόντι Αλ Φαγεντ, η Lady D βρήκε τραγικό θάνατο προδομένη από την αγάπη και τη ζωή που τόσα εκείνη πρόσφερε…

Μια σειρά από γεγονότα, συμπτώσεις και “αν” συνοδεύουν το θάνατο της Νταϊάνας. Ίσως αν ο μεγάλος της έρωτας, ο Πακιστανός καρδιοχειρουργός Χασναντ Καν δεν είχε δειλιάσει να την παντρευτεί, εκείνη να μην αναζητούσε σωτηρία στο πρόσωπο του γιου του πολυεκατομμυριούχου Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ των Harrod’s. Ίσως να μην έπαιζε το παιχνίδι των παπαράτσι προκειμένου να κάνει τον άντρα που αγάπησε να ζηλέψει, πρωταγωνιστώντας στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

Κυοφορούσε το παιδί του καρδιοχειρουργού

Η σχέση, άλλωστε, με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ μετρούσε μόλις μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο από το νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή, η Νταϊάνα ήταν έγκυος εννέα έως δέκα εβδομάδων. Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Κρις Λαφάιγ, υποστηρίζει ότι, αν το έγγραφο που ανακάλυψε στα αρχεία του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε η Νταϊάνα αμέσως μετά το τροχαίο είναι αυθεντικό, τότε πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε δεν ήταν ο Ντόντι αλ Φαγέντ, αλλά ο καρδιοχειρουργός Χασνάτ Χαν, αφού η σύλληψη έγινε πολύ πριν ξεκινήσει η σχέση της με τον πολυεκατομμυριούχο.

Διαβάστε περισσότερα στο newspepper.gr

Related posts

Ο μεγάλος τελικός του Euro 2016: ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, προ των πυλών..

Abola Newsroom

Γαλλία – Ισλανδία 5-2 (vid) και οι “πετεινοί” εύκολα στους “4” !!!

Abola Newsroom

Ελλάδα – Τουρκία 78-52 (vid)

Abola Newsroom