free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
AUTO

McLaren 720S: Ακόμη πιο ισχυρή και γοητευτική, από την DMC

Η γερμανική DMC έβαλε το χεράκι της στη McLaren 720S με αποτέλεσμα το βρετανικό υπεραυτοκίνητο να παρουσιάζεται ακόμη πιο ισχυρό σε σχέση με την στάνταρ έκδοσή του αλλά και πιο γοητευτικό.

 

Η γερμανική εταιρία βελτιώσεων άλλαξε την εξάτμιση αλλά και την κεντρική μονάδα ελέγχου της McLaren 720S με αποτέλεσμα ο τετράλιτρος V8 με τα δύο turbo να αποδίδει πλέον 35 ίππους περισσότερους σε σχέση με πριν και την συνολική απόδοση να ανεβαίνει στους 755 ίππους. Περίπου ένα κιλό περισσότερη είναι και η ροπή που πλησίασε ακόμη πιο πολύ τα 80 κιλά.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες αλλαγές επέφεραν και μια μικρή βελτίωση στις επιδόσεις με α 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται πλέον ένα δέκατο ταχύτερα σε σχέση με τα 2,9 δευτερόλεπτα που θέλει η εργοστασιακή 720S.

Οι αλλαγές θα πρέπει να φαίνονται κιόλας σε ένα αυτοκίνητο όπως είναι η 720S με την DMC να προσθέτει ένα νέο προφυλακτήρα μπροστά φτιαγμένο από ανθρακονήματα. Νέες είναι και οι ποδιές, όπως και η πίσω αεροτομή, όλα κατασκευασμένα από επίσης από carbon.

Το κερασάκι στην τούρτα της DMC μπαίνει από τις σφυρήλατες ζάντες της εταιρίας διαστάσεων 20 και 21 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ όπως αναφέρεται αλλαγές στο εσωτερικό του βρετανικού υπεραυτοκινήτου δεν υπάρχουν, τουλάχιστον προς το παρόν. Κάτι μας λέει πάντως πως η γερμανική εταιρία δεν πρόκειται να σταματήσει με την βελτίωση της 720S και δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα και μια σαφώς ισχυρότερη έκδοση.

Από: newsauto.gr (ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ)

Related posts

F1: Ο Ρικιάρντο νίκησε στο επεισοδιακό Grand Prix της Μαλαισίας, εγκατέλειψε ο Χάμιλτον

Ρένος Γιαμπουράς

Ανανέωση για το Toyota Aygo!

Abola Team 2

Έτσι αντιμετωπίζεται ο καύσωνας στο αυτοκίνητο…

Abola Newsroom