free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πήρε τον νεαρό διεθνή Χατζιδήμπα

Μια ακόμα έκπληξη ακριβώς στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου επιφύλαξε ο Εργοτέλης καθώς ανακοίνωσε χθες  την απόκτηση του 19χρονου διεθνή με την Εθνική Νέων Κώστα Χατζιδήμπα.

 

Ο 19χρονος μέσος (γεννηθείς 12/5/1999) με ύψος 1,83 τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στις ομάδες νέων του ΠΑΟΚ απ` όπου και έμεινε ελεύθερος καθώς δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρότεινε η πλευρά του «Δικεφάλου» του Βορρά.

Ο νεαρός διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Νέων ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ως οκτάρι συμφώνησε με τον Εργοτέλη και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια.

«Είμαι 19 χρονών και έχω όνειρα. Σε όποια ομάδα και αν είμαι θέλω να δουλεύω σκληρά και να παίζω. Ο Εργοτέλης είναι μια μεγάλη ομάδα όπου το πλάνο, η φιλοσοφία και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σ’ αυτήν είναι στοιχεία που μου ταιριάζουν και με κέρδισαν.  Κοιτάω πάντα ψηλά και θέλω με τον Εργοτέλη να ζήσω τα καλύτερα» δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους  ο Κώστας Χατζιδήμπας.

Πριν από ένα περίπου μήνα δημοσιεύματα ήθελαν τον Παναθηναϊκό  αλλά και τον Άρη να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ωστόσο το ενδιαφέρον δεν προχώρησε. Ο Παπαβασιλείου θεωρεί ότι ο νεαρός μπορεί να ταιριάξει στην φιλοσοφία της ομάδας και να βοηθήσει.

Ουσιαστικά λοιπόν με την απόκτηση των Σπυρόπουλου και Χατζιδήμπα ο Εργοτέλης έκλεισε τον κύκλο των μεταγραφών του και πλέον εστιάζει στην προετοιμασία ενόψει πρωταθλήματος. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν δυο φιλικά παιχνίδια.

Σήμερα στις 6μμ στο Παγκρήτιο θα υποδεχθούν τον ΑΟΧ/Κισσαμικό σε μια πρόβα πρωταθλήματος ενώ αύριο υπάρχει και το τεστ με τον ΠΟΑ και πάλι στο Παγκρήτιο την ίδια ώρα. Ο Νίκι Παπαβασιλείου σκοπεύει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του. Έτοιμος είναι και ο Κουάτεγκ ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά με ΟΦΗ και Ηρόδοτο λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των δυο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Και στα δυο φιλικά παιχνίδια του Εργοτέλη η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ.

Από: patris.gr

Related posts

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3

Abola Team 2

Πάει για το μπαμ με Τσόρι Ντομίνγκες ο Απόλλων

Abola Team 3

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Abola Team 3