free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Φιλικό με… αγγλικό σκορ στη Νέα Μάκρη, Άρτεμις-Σταμάτα 3-5

Καλή εικόνα ιδίως στο επιθετικό κομμάτι έδειξαν Αρτέμιδα και Σταμάτα στο μεταξύ τους φιλικό, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με αποτέλεσμα να… βρέξει γκολ. Η τυπικά φιλοξενούμενη πήρε τη νίκη με 5-3, σε ένα ματς με πολύ όμορφο θέαμα.

Η Σταμάτα πήρε προβάδισμα με 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε τέσσερα τα τέρματά της. Η Αρτέμιδα μείωσε σε 3-4, ενώ στο τέλος έγινε το 3-5.
Δύο γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Παπιδάκης και από ένα οι Α. Σφακιανάκης, Μπίντζος και Ιορδανίδης. Από πλευράς Αρτέμιδας σκόραραν οι Σερμπενιάδης, Κολάγκι και Μασαράς.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Σαβούρδος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο σημείωσε ότι ακόμη υπάρχει δρόμος μπροστά και χρειάζεται πολλή δουλειά.

ΑΡΤΕΜΙΣ: Τερματοφύλακας υπό δοκιμή (30’ Κόλλιας, 60’ Μπλάνας), Μανιός (35’ Φυτιλής), Πλουμής (65’ Μασαράς), Βασιλείου, Βιδάλης, Γκούτζιας (60’ Μπουλούμπασης), Παπάζογλου (70’ Ράπτης), Τογιάλι, Κολάγκι, Ράσα (46’ Σερμπενιάδης), Τσούκας (78’ Αϊδώνης).

ΣΤΑΜΑΤΑ: Μορφονιός, Λαμπουράς, Σμυρναίος, Φαραντάκης, Λάππας, Τσιαμπάς, Μπίντζος, Σφακιανάκης Κ., Μπερμπάντης, Παπιδάκης, Σφακιανάκης Α.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κριεμάδης, Χατζής, Παπάζης, Ιορδανίδης, Ντούρας, Τορλαχίδης, Μαλιγιάννης, Χαμπέρης.

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (21 και 22/4) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Αποτελέσματα στα φιλικά του Σαββάτου 9/9 στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (12/1) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης