free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Σταμάτης Συρίγος υπεύθυνος στις ακαδημίες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Υπέυθυνος των ακαδημιών του Θρίαμβου Χαϊδαρίου αναλαμβάνει ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Σταμάτης Συρίγος.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Σταμάτης Συρίγος, ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει χρέη Υπεύθυνου των Ακαδημιών του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.

Επίσης, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως χρέη υπέυθυνης του Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει η Βασιλική Νικολάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης και τα μέλη του Δ.Σ., «Α.Ο Θρίαμβος Χαιδαρίου» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν , τους δύο νέους συνεργάτες του Συλλόγου που θα συμβάλλουν ενεργά στον τομέα ανάπτυξης των Ακαδημιών του Ποδοσφαίρου.

 

Ο στόχος, όπως αναφέρθηκε ο κ.Μιχάλης Θεοδοσιάδης, είναι ο αθλητικός σχεδιασμός των ακαδημιών. Μάλιστα τόνισε τα εξής : « Εγώ προσωπικά και το Δ.Σ. της Ομάδας μας αποφασίσαμε να εναποθέσουμε την οργάνωση των Ακαδημιών του ποδοσφαιρικού τμήματος σε δύο ανθρώπους που συνδυάζουν τεχνογνωσία και εμπειρία, στο συγκεκριμένο τομέα, σε υψηλό επίπεδο. Στρατηγικό μας στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των Ακαδημιών ώστε σε βάθος χρόνου να απαρτίζεται το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού μας τμήματος από γηγενείς παίχτες.”
Για τους παραπάνω λόγους Υπεύθυνος Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Βετεράνος Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ.Σταμάτης Συρίγος με πολυετή καριέρα στην Α΄ Εθνική και στις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας ξεπεράσει τις 350 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων.Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής, UEFA B, και πρόσφατα αποφοίτησε από το Mediterranean College αποκτώντας δίπλωμα πάνω στο Sport Management που εστιάζει στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Συλλόγων.
Γραφείο Τύπου αναλαμβάνει η κα Νικολάκου Βασιλική Επαγγελματίας στο πεδίο οργάνωσης και λειτουργίας συλλόγων αθλητισμού με σημαντική δημοσιογραφική εμπειρία σε κάλυψη αθλητικών γεγονότων, επικοινωνία και αρθρογραφία. Τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πειραιά (Ε.Σ.Η.Ε.Π) , & στην Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (ΕΕΔΑΔ)».

Home

Related posts

Έχασε πολύτιμο έδαφος η Νέα Ιωνία (0-0)

Abola Team

“Κεραυνός” στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ με τη μεταγραφή του Λάμπρου Θαναηλάκη

Abola Team 2

Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

admin