free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Χτίζεται» με γοργούς ρυθμούς η Ιεράπολη

Με σταθερά βήματα και οργάνωση δημιουργείται η ομάδα της Ιεράπολης, που θα πορευτεί τη ερχόμενη σεζόν στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

 

 

Με σταθερά και δομημένα βήματα προχωράει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ιστορική Ιεράπολη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ που θα συμμετάσχει την νέα απαιτητική σεζόν.

 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων εντείνει τους ρυθμούς της όοσν αφορά τον καταρτισμό της προετοιμασίας της δουλεύοντας επί καθημερινής βάσης και υπό τις οδηγίες του τεχνικού  Βαγγέλη Ζιώγα, «χτίζεται» με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και στον σύλλογο αισιοδοξούν ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ειδικά του πρωταθλήματος.

 

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατεί αλλά και τις εξοντωτικές προπονήσεις, επιδεικνύουν τρομερή όρεξη, συνέπεια αι δίψα για προσφορά. Στοιχείο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήτητο.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ελεύθερος ο Άγγελος Νίκου από την Τερψιθέα

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΜΑΛΙΑΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜ. ΔΗΛΟΣΗΣ

Ρένος Γιαμπουράς

Κοψαχείλα-ΑΕ Μεταμόρφωσης 2-1

Abola Team 3