free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ατρόμητος Κερατσινίου: Καρανάσος κατά πάντων

Ο Γενικός Αρχηγός του Ατρόμητου Κερατσινίου βάλει κατά πάντων, καθώς όπως όλα δείχνουν οι «κυανοκίτρινοι» δεν θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά.

 

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση του, ο Γενικός Γραμματέας του Ατρόμητου Κερατσινίου, Γιώργος Καρανάσος, βάλει κατά πάντων, καθώς όπως όλα δείχνουν ο σύλλογος του δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

 

Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός πως για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας κάποια ομάδα, θα πρέπει να υπάρχει στον σύλλογο εφηβικό τμήμα. Στο γήπεδο «ΑΓΕΤ Χαραυγής» όμως, δεν δίνεται χρόνος για να προπονηθεί το εφηβικό τμήμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρξει το εν λόγω τμήμα για την ομάδα και για τον συγκεκριμένο λόγο, αυτομάτως υπάρχει αποκλεισμός και της ανδρικής ομάδας από το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Καρανάσου:

«Προς την αθλητική ηγεσία 

Για ποια ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας μιλάτε;

Θέλετε ή δεν θέλετε τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό;

Ποιος είναι ο προγραμματισμός που έχετε κάνει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όταν σ’ένα γήπεδο πρέπει να προπονηθούν 4, 5 και 6 ερασιτεχνικές ομάδες;

Φαίνεται ότι ξεχνάτε ότι κοιτίδα του αθλητισμού είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία!

Δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα!!!

Ασχολούνται μόνο άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό και γι’ αυτό διαθέτουν και χρόνο και χρήματα.

 

Κύριοι

του Υπουργείου Αθλητισμού, της ΕΠΟ, της περιφέρειας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Ενώσεων, έχετε ποτέ συνεδριάσει από κοινού για να φτιαχτεί ένα σωστό οργανόγραμμα για τα ερασιτεχνικά σωματεία ή όταν έρθουν κάποιες επιτυχίες τρέχετε πρώτοι να φωτογραφηθείτε;

Πριν κάποιες 10ετίες μέσω ερασιτεχνικών σωματείων αναδείχθηκαν μεγάλες μορφές του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Μουράτης, Μπέμπης, Κοτρίδης, Υφαντής, Δομάζος, Παπαϊωάννου, Λουκανίδης, Κούδας και τόσοι άλλοι. Αυτό είναι το φυτώριο του αθλητισμού απ’ όπου θα προκύψουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού».

Related posts

Καραβάς-Αμπελακιακός 2-2

Abola Team 3

Χαλκηδόνα-ΑΟ Κορυδαλλός 0-1

Abola Team 3

Τα εισιτήρια διαρκείας της Οδηγήτριας

Ρένος Γιαμπουράς