free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κιούρκος: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής άφησε ο Αθηναϊκός στο νικηφόρο του φιλικό με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 1-0.

Απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων, ο «Λόρδοι» έβγαλαν πολλές όμορφες συνεργασίες και συνδυασμούς, αναδεικνύοντας ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται το διάστημα της προετοιμασίας από τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο και τους άμεσους συνεργάτες του. Μάλιστα, το τελικό σκορ αδικεί κατάφωρα την ομάδα του Βύρωνα, η οποία δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών, ώστε να δώσει πολύ μεγαλύτερη έκταση στη φιλική της επικράτηση.

Ο Χρήστος Κιούρκος αναφερόμενος στην πρόοδο της μέχρι τώρα προετοιμασίας, έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου για τα δεδομένα  της εποχής. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που χρησιμοποίησα, οι οποίοι δείχνουν  να αφομοιώνουν όλα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, αποκτώντας ρυθμό. Σίγουρα βγήκε και η κόπωση, από τις σκληρές κι επίπονες προπονήσεις, ωστόσο, γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο.» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αθηναϊκού, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο δυνατό φιλικό που πρόκειται να δώσουμε το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Νέα Ιωνία, όπου θα ξεκινήσουμε να μοντάρουμε την ομάδα που θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμη χρόνο να διορθώσουμε τα όποια κενά έχουμε εντοπίσει»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το βήμα στη Γ’ Εθνική τ’αδέρφια Κουτσογκίλα

abola10

Ασταμάτητος ο Χαραυγιακός 4-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

admin

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΠΆΓΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς