free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Την άποψη ότι ο ΑΟ Χαϊδαρίου θα είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαρούνης

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΑΟ Χαϊδαρίου στην εκτός έδρας φιλική του επικράτηση επί του Ολυμπιακού Λιοσίων με 4-1.

 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, απέδωσε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αναδεικνύοντας πολλές όμορφες συνεργασίες και φανέρωσε στοιχεία της αξιοσημείωτης δουλειάς που γίνεται σε αυτό το διάστημα τη θερινής προετοιμασίας. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μούρτζης (8’), Παληογιώργος (55’) Κλουβάτος (61’) και Θεοδώρου (80’).

Η εν γένει εικόνα της ομάδας σε αυτό το πολύ δυνατό τεστ, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη, ο οποίος με τη σειρά του έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε σε ποιο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας βρισκόμαστε, αλλά και να μοντάρουμε το σύνολο, που θα παρουσιαστεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε 22 παίκτες, από τους οποίους έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο σαββατιάτικο φιλικό με το Παλαιό Φάληρο, όπου θα αρχίσουμε σιγά – σιγά να βγάζουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τον κορμό πάνω στον οποίο θα στηριχτούμε κατά βάση τη φετινή σεζόν. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος κι εκτιμώ ότι αυτό τον στόχο θα τον υλοποιήσουμε».

 

 

 

Related posts

Πεντάδα ανανεώσεων στον Ήφαιστο Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ΠΑΟ Ρουφ – Αγίου Δημητρίου (0-0)

Abola Team

Ο Παπαδάκης ανέλαβε την Ανθούπολη

Abola Team