free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κιούρκος: «Βελτιωνόμαστε συνεχώς, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τη διαρκή βελτίωση που παρατηρεί από τους παίκτες του, εξέφρασε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής άφησε ο Αθηναϊκός στο δυνατό εκτός έδρας φιλικό που έδωσε κόντρα στην Νέα Ιωνία.

 

Το τελικό 1-1 ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη Χρήστο Κιούρκο, ο οποίος είχε την ευκαιρία απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, να «τσεκάρει» τον βαθμό ετοιμότητας των περισσότερων παικτών του κι ενώ μπαίνουμε στην πιο καθοριστική τελική ευθεία, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Με τον έμπειρο προπονητή των «Λόρδων» να αναφέρει τα εξής:

 

« Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγωνισιτκή εικόαν των ποδοσφαιριστών μου και ειδικότερα από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Θεωρώ ότι παιχνίδι με απιχνίδι εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι και όπως διαφαίνεται, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας

  . Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε. Μπαίνουμε πλέον στην καθοριστική τελική ευθεία της προετοιμασίας μας, δεδομένου ότι απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και με βάση τα όσα διαπιστώνω. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ουσιαστικά ΄είμαστε μία καινούρια ομάδα, η οποία προσπαθεί να κερδίζει συνεχώς πράγματα και να βελτιώνει τους αυτοματισμούς και τη συνοχή της τη δεδομένη χρονική περίοδο».

 

Επόμενα φιλικά για τον Αθηναϊκό είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη (12/90 κόντρα στη Δόξα Βύρωνα στο γήπεδο της Εργάνης στις 6 μ.μ. και με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (19/11/22)

Abola Newsroom

πήρε Κώστα Ζούλια

admin

Ο Γκαβζίδης το γκολ του Ολυμπιακού Λιοσίων με ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3