free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Όμορφη βραδιά στο Asteras Café με άξιους οικοδεσπότες

Η πρωτοβουλία που πήρε ο Αστέρας Βάρης διοργανώνοντας Media Day πριν την έναρξη των φετινών επίσημων υποχρεώσεων στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πάπιος, αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του, Βασίλης Παπαμιχαήλ, Στέφανος Κυριαζόπουλος, Νίκος Γκορίτσας και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Κάτσικας, αποδείχθηκαν άξιοι οικοδεσπότες, σε μια βραδιά που αποτέλεσε ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση σε πολύ όμορφο κλίμα.
Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΕΠΣΑΝΑ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παράγοντες της ομάδας, με τον Δημήτρη Πάπιο να τονίζει από την πλευρά του ότι ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου είναι εφικτός, αλλά δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα του. Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα σημείωσε ότι η επιδίωξή του είναι η καλή παρέα που έχει δημιουργήσει στον Αστέρα και φυσικά η συγκέντρωση των παιδιών στον αθλητισμό, προκειμένου να μείνουν μακριά από τις κακές συνήθειες. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στο Asteras Café, σημειώνοντας πως έχουν στηρίξει τον Αστέρα στη Γ’ Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα και ότι ήθελε από καιρό να γίνει αυτή η συγκέντρωση για να εκφράσει την πραγματική ευχαρίστησή του. Αυτό που ζήτησε από την πλευρά του είναι να γίνεται σωστή κριτική από τους εκπροσώπους του τύπου και να μην επιδιώξουμε να… χαϊδέψουμε αυτιά, και να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των ομάδων που μας χρειάζονται δίπλα τους. 

Από την πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Παπαμιχαήλ, στάθηκε στην εύρυθμη λειτουργία του Αστέρα, που έχει στέρεες βάσεις, αλλά και στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες στην ομάδα έχουν πολύ καλό χαρακτήρα, αφού αυτό είναι και ένα από τα βασικά κριτήρια για τις επιλογές που γίνονται στον Αστέρα. Σημείωσε επίσης ότι χωρίς τον Δημήτρη Πάπιο ουδείς γνωρίζει τι παρόν και τι μέλλον θα είχε ο Αστέρας.
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Κάτσικας, σημείωσε ότι η διάκριση δεν είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του, τόνισε ότι πρωτίστως θα μπουν παιδιά από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα και ότι στόχος είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και πέρυσι σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Επίσης, σημείωσε ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δουλέψει ένας προπονητής και ένας παίκτης στη Βάρη και πως όλοι θα κριθούν μέσα στο γήπεδο.

Από τον Αστέρα παρουσιάστηκαν και οι εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα είναι η γαλάζια και η λευκή.
Στα των… εδεσμάτων ήταν όλα καταπληκτικά φτιαγμένα από τα χέρια του Νίκου Μπεκιάρη, ο οποίος φρόντισε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ενώ άφησε το καλύτερο για το φινάλε, με ένα επιδόρπιο που θα ζήλευαν και μεγάλοι σεφ! Ενώ να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρηση τους δημοσιογράφους περίμενε μια σακούλα με αναμνηστικά δώρα που έφεραν το σήμα του Αστέρα Βάρης!

 

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Ανανέωση συνεργασίας Παλληνιακού με Ντουρουντό

Ρένος Γιαμπουράς

Α.Ο. Κυανούς Αστέρας Βάρης: Με όραμα και σχέδιο!

Abola Team 3

Ο νέος προπονητής του Κρυονερίου Ανδρέας Σκουβαράς, μιλά στο Abola.gr

admin