free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Οι παίκτες μου ανταποκρίνονται σε υψηλό επίπεδο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του και τη διαρκή τουε βελτίωση. παρουσιάζεται ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

 

Πολλές αρετές και πτυχές της αξιοπρόσεκτης δουλειάς που γίνεται σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, φανέρωσε ο ΑΟ Χαϊδαρίου στο νικηφόρο με 1-0 εκτός έδρας φιλικό του παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

 

Το τελικό σκορ  αυτό κάθε αυτό, ουδόλως απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη των κυανέρυθρων Νίκο Παπαρούνη, ο οποίος απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική κι ανταγωνιστική ομάδα, είχε μιας πρώτης τέξεως ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των περισσότερων ποδοσφαιριστών του, όπως φυσικά και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το κατά πόσο αφομοιώνουν όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

 

Το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση,το πέτυχε ο Σταύρος Παππάς στο 25ο λεπτό.

 

Με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει τα εξής:

 

«Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου, όπως φυσικά και από το γεγονός ότι ανταποκρίνονται σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, αποδεικνύουν με την εν γένει τους παρουσία, αλλά και την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι πληρούν τις προδιαγραφές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων και να ηγηθούν σε μία ομάδα με το ειδικό βάρος της φανέλας του ΑΟ Χαίδαρίου. Θεωρώ ότι όσο κυλάει ο χρόνος θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι, αφού οι παίκτες μου αφομοιώνουν όλα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

 

Μοναδικό αρντηικός τοιχείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Θωμά Μουρεζίνη, ο οποίςο αποχώρης εμε σφίξιμο στον προσαγωγό

.

Επόμενο προγραμαμτισμένο φιλικό είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΑΟ Ιλίου.

 

Ματς, το οποίο αναμένεται να αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει να ελπίζει για την άνοδο ο Άρης Πετρούπολης με το εκτός έδρας 1-0 επί της Διάνας Ηλιούπολης

Abola Team 3

Μέχρι τις 28 Μαϊου οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στον Χαραυγιακό

Abola Team 3

To πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (24 και 25/2) στην Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3