free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τα παιχνίδια της Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Πραγματοποιήθηκαν τα τριάντα παιχνίδια που ήταν στο πρόγραμμα της Κυριακής, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και από τα σημερινά παιχνίδια. Ο Τριφυλλιακός άφησε εκτός της επόμενης φάσης τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στην διαδικασία των πέναλτι, ο Αττικός επικράτησε της ΑΕ Μεταμόρφωσης, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Άρης Καλαμακίου, ο οποίος επικράτησε του Αρίων με 6-0, με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Πεύκη την Ένωση Βοτανικού, μέσα στο σπίτι της, με 5-1 ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε του Λαρισαϊκού, ενώ το σοκ προκαλεί και η Κηπούπολη, η οποία κέρδισε με το ευρύ 9-1 του Αίαντα Αθηνών.

Αναλυτικά οχτώ παιχνίδια του σημερινού προγράμματος:

Πεντάστερη Ανθούπολη

 

Με πολλούς εκ των νέων αποκτημάτων να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, η Ανθούπολη επικράτησε με 5-0 του Απόλλωνα Περιστερίου.
Οι Ανθοπουλιώτες άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Ρεζτσόβ, ενώ στο 34′ ο Κυριαζής σημείωσε το 2-0, το οποίο μάλιστα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 48′ ο Κυριαζής θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 80′ ο Πυλαρινός θα ανεβάσει το σκορ στο 4-0. το τελικό 5-0 θα σημειώσει ο Ρεζτσόβ, ο οποίος διπλασίασε και εκείνος τα τέρματα του.

Απόλλων Περιστερίου: Παπαδόπουλος Α., Σεργάκης, Αρβανιτάκης (77′ Τσιμιτσέλης), Σκανδάλης (57′ Παπαδόπουλος Χ.), Τζαμαλής, Θεοδώρου, Αγκόλι, Μπαγατέλας (57′ Σπανός), Μίσουρας, Ζαρκάδας, Βεντούρης (71′ Λακιώτης).
Ανθούπολη: Κοσκινάς, Τσιμώτας (65′ Δούκας), Τσάγκης (76′ Μιχαλακέλης), Τζεβελέκος, Κωνσταντινίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Δούμας (71′ Στρείδης Α,), Πυλαρινός, Κυριαζής, Στρείδης Ν. (56′ Ρουμελιωτάκης).

Ασταμάτητος ο Άρης Καλαμακίου

Τι και αν ήταν το πρώτο παιχνίδι του προγράμματος και να ξεκίνησε στις 9:30, ο Άρης Καλαμακίου ήταν ορεξάτος και επικράτησε με 6-0 του Αρίωνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Πελεκούδα, ο οποίος με τέσσερα τέρματα (35′, 50′, 55′, 84′) έδειξε πως φέτος θα είναι η σεζόν του. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα της ομάδας των νοτίων προαστίων σημείωσε ο Δουρούκης (10′ πέν.) και ο Τρουπάκης (67′).
Άρης Καλαμακίου: Αποσπόρης, Δουρούκης, Σπανός, Διαμαντόπουλος, Σγουράκης, Πατάι Α. (59′ Τρουπάκης), Γιουσέφ (46′ Ντούσκο), Γκόρι (54′ Παντίδος), Πελεκούδας, Πατάι Τ. (57′ Μυτάι), Κιουρανάκης

Αρίωνας: Γούλας, Παναγόπουλος (60′ Ερμίλο), Μπερμπέρης, Μόκλης, Ερημίδης, Ξαγοράρης, Ποταμιάνος (55′ Βάσσο), Παύλου (50′ Απέργης), Σα’ί’ντ, Μακρής (35′ λ.τ. Λαγός)

Δεν σταματούσε να σκοράρει η Κηπούπολη

Η Κηπούπολη είχε όρεξη για πολλά τέρματα και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς σημείωσε εννέα τέρματα στον Αίαντα Αθηνών.

Το… πολυβόλο Μαρτέκας σημείωσε χατ – τρικ (45′, 58′ και 75′), ο Παούρης (39′ και 77′) και από ένα οι Βλαχόπουλος (18′), Λίτσας (41′), Τζαμαλής (43′) και Νομικός (20). Οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουμε πως το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν με τον Μπουρλεξή στο 82′.

Κηπούπολη: Αγγελόπουλος, Βλαχόπουλος (46′ Λάππας), Κούρτης, Αναγνώστου (46′ Καλέμης), Βλάσσης, Νομικός, Τζαμαλής (65′ Αγγελόπουλος), Παούρης, Μαρτέκας, Λαγός (46′ Βαφειάδης), Λίτσας

Αίας Αθηνών: Καβουριάδας, Μπουρλεξής, Φιλιπαίος (46′ Πενγκίν), Λυμπερόπουλος (52′ Ζούνγκα), Σταματάκης (62′ Κωβαίος), Αθανασόπουλος, Σίλιας, Δημητρουλάκης, Γκούρι (56′ Παπαδήμας), Βικάτος, Σταθόπουλος

Πέρασε το Καλαμάκι

Ένα τέρμα ήταν αρκετό για το Καλαμάκι, για να επικρατήσει του ΠΑΟΚ Ζωγράφου και να τον αφήσει εκτός συνέχειας κυπέλλου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γεροντάρης.

Καλαμάκι: Γεωργούσης, Γαλιάτσος, Τσουκαλάς, Ζαχαρίου, Γεροντάρης, Τερζόπουλος (68′ Λέισος), Βέττας (79′ Μεγγέμης), Μπαφίλιος (88′ Μάντης), Τετζέλι, Γεροντάρης, Παλάσης

ΠΑΟΚ Ζωφγράφου: Ξενιτίδης, Αρβανιτόπουλος, Σούλκο (70′ Τραγουδάρας), Βασίλας, Σώκλας, Μπίτι, Μαγγασιάνος, Κουκουμάφτσης, Κολτούκης (46′ Τσιαχτάνης), Τριάντος Κανιώρης

«Δάγκωσε» τους Λύκους η Αθηναΐδα

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ θα βρεθεί η Αθηναΐδα, η οποία επικράτησε με 0-1 μέσα στο Χαϊδάρι, τους Λύκους.

Ο σύλλογος της Κυψέλης πήρε τη νίκη με τέρμα του Γεωργίου στο 86′, έπειτα από υπέροχη ασίστ του Παπαθανάση.

Λύκοι: Στρατηγαρέας, Δήμου, Λεκάκης (6′ Κάσσος), Ανταλής, Μιχαλόπουλος, Τόμπρος (58′ Μαργαρούτας), Θεοδωρής, Θεοχάρης (46′ Αποστολόπουλος), Γκίνι, Σκούφης, Τσατσαμπάς (46′ Αρχοντής)
Αθηναΐδα: Λογοθέτης Κόντης, Τριανταφυλλίδης, Ρόκκος, Κατσούδας, Κορφιάτης (46′ Λαθύρης), Φίλος (61′ Κατσιώρης), Παπαθανάσης, Χρονόπουλος (46′ Αρναρέλλης), Δουδουμόπουλος, Γεωργίου

Την πρόκριση η Ελευθερούπολη

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η Ελευθερούπολη, καθώς επικράτησε του Γκυζιακού με 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν το τέρμα στο 20′ με δράστη τον Καγιώργη.

Ελευθερούπολη: Ξυδιάς, Καρυπίδης, Γκρόσικ, Σπανός, Χαλκιαδάκης, Μπακέας (52′ Καπέλης), Μακρής, Σύγκρος (65′ Τραϊκόπουλος0, Επταήμερος (81′ Στήμος), Καγιώργης (52′ Τσίπας), Χούσος

Γκυζιακός: Καββαδίας, Κουτσαγκέλης (46′ Τσεσμελιδάκης), Κωνσταντόπουλος, Μάντζος, Μουτζάι, Στούμπος, Καραγιάννης, Καραμάνος, Διαμαντίδης, Βέλκος, Σιόρρες (72′ Ασημακόπουλος)

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Τριφυλλιακός

Την έκπληξη έκανε ο Τριφυλλιακός, ο οποίος άφησε εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Ο Τριφυλλιακός ήταν καλύτερος σε καθόλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα δύο φορές η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι. Η πρώτη στο 21′ με ψηλοκραμαστό του Παπαδόπουλου, ενώ το δεύτερο με σουτ του Περουτσέα στο 71′.

Στην διαδικασία των πέναλτι μίλησαν οι δύο τερματοφύλακες, αλλά και το δοκάρι, καθώς στο 6ο πέναλτι του Ατρόμητου, ο Λιόντος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο ο Περισοράτης ευστόχισε γράφοντας το τελικό 4-5.

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Μαργαρίτης, Κακαμπάκος, Σταμάτης, Σαρηγιαννόπουλος, Μυστρίδης, Κάτρης (54′ Τάγαρης Π.), Κόκκινος (98′ Κανδρής), Λιόντος, Ηλιακής, Κερτσούκου (79′ Καπελλές), Τσερώνης (77′ Αλεξόπουλος)
Τριυλλιακός: Βασιλειάδης, Παπασίνος (88′ Δαρδαμάνης), Νταλές (68′ Λάγγαρης), Γούμενος, Γκούντος, Δεληγιάννης (60′ Πετρακάκης), Παπαδόπουλος, Περισοράτης, Παυλόπουλος, Περουτσέας (100′ Γεωργίου), Πανταζής.

Εύκολο πέρασμα της Πεύκης από Βοτανικό

Δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από τον Βοτανικό η Πεύκη, η οποία επικράτησε με 6-0 της Ένωσης.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Μπούτρας στο 10′, ο Οικονόμου στο 18′, ο Καπίρης στο 43′ και στο 53′, ο Αλεξόπουλος στο 68′ και ο Παππάς στο 86′.

Βοτανικός: Θαλασσινός, Κουνάδης (60′ Λαμπρόπουλος), Ορφανίδης (44′ Κονταρής), Νταμάς, Κατσαρός, Χρήστου, Καρκατσίνας, Δημητρόπουλος, Ζαμπατία, Καλμάχι, Πατσάνης

Πεύκη: Κουτρουμάνος, Ψύλλος, Μούτσιος, Παππάς, Τσούνης, Οικονόμου, Καπίρης (69′ Παπαγιαννούλας), Μπούτρας (29 λ. τ. Αλεξόπουλος), Καραχάλιος (37′ Λ. τ. Κυρώσης), Μιχαήλ, Λέπουρη

 

Home

 

Related posts

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team