free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κουφογιαννάκης: «Κάναμε μία μεστή εμφάνιση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Γαλαξία παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Με άνετη εκτός έδρας νίκη επί του Γαλαξία με 3-0 συνδύασε η Κοψαχείλα την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

 

Η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων επιδεικνύοντας πολύ καλό πρόσωπο, έφτασε στην πρόκριση με άνεση, όπως αναδεικνύεται κι από το σκορ, με τους παίκτες να βγάζουν πολλές όμορφες συνεργασίας και παράλληλα έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος έσπευσε να  πλέξει το εγκώμιο των παικτών του: «Κάναμε μία πολύ μεστή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι ακόμη τα πόδια των ποδοσφαιριστών μου είναι βαριά από τις εξαντλητικές προπονήσεις. Το ενθαρρυντικό στοιχείο για την ομάδα μας είναι ότι αναδεικνύουμε πολλές αρετές και μάλιστα σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο . Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με στόχο να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος»

 

Δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη Νίκη Ρέντη θα δώσει την προσεχή Τετάρτη η Κοψαχείλα, με τον ετχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη να εξάγει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σεμινάριο στον Κεραυνό Πετρούπολης για τον ρόλο και την αποτελεσματική συνεργασία του προπονητή με τον Γονέα με εισηγητή τον Τάσο Δημητρίου

Abola Team 3

Μαντζούνης: Ο Χαραυγιακός είναι … πολυτέλεια για την Β’ Αθηνών

Abola Team

Με ολική ανατροπή στο σκορ ο Απόλλων Χαλανδρίου 2-1 εκτός τη νεανική Χρυσούπολη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Abola Team 3