free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τζώτζης: «Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα…»

To στίγμα του για τη νέα σεζόν έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης με αφορμή τον διαχωρισμό των ομίλων

 

 

 

Με τον ενθουσιασμό του … πρωτάρη θα ριχτεί ο ΑΟ Ιλίου στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

 

Η φιλόδοξη και νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων θα επιδιώξει να αφήσει το δικό της στίγμα στον όμιλο, επιχειρώντας να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Ο αρχιτέκτονας των δύο ανόδων τεχνικός ηγέτης Γιώργος Τζώτζης, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα αναφορικά με το εγχείρημα της νέας απαιτητικής σεζόν:

«Ξεκινάμε τα υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη και έχουμε ως βασική επιδίωξη να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.  Όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως ο δικός μας όμιλος φαίνετια να είναι ο πιο δύσκολος με πολλές δυνατές και παραδοσιακές ομάδες με πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, ωστόσο έχουμε μάθει στα δύσκολα.

 Όπως και να είχε, θα έπρεπε να κάνουμε ενέργειες και να δουλέψουμε μεθοδικά, ώστε να φανούμε δυνατοί απέναντι σε πολύ έμπειρες και ποιοτικές ομάδες. Το τί θα πετύχουμε θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο»

Φιλικό με τον Αθηναϊκό θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο ο ΑΟ Ιλίου στις 6 μ.μ. σ’ ένα τεστ, το οποίο ενδέχεται να συγκεντρώσει τον χαρακτήρα τελικής πρόβας, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος

Related posts

ΕΠΣΑ: Ποινές σε Ήφαιστο και Άγιο Θωμά

Abola Team

Το Ρουφ-ηξε!

Abola Team

Φοβερός ο Άρης Πετρούπολης, 3-0 τα Πετράλωνα!

Abola Team 3