free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αήττητος: Στο προπονητικό τιμ ο Κοκολάκης

 

 

 

Ο Γιώργος Κοκολάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C ανακοινώνει πως άμεσος συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι ο Γιώργος Κοκολάκης, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας.

Ο κύριος Κοκολάκης διετέλεσε για 10 χρόνια παίκτης του Ολυμπιακού, κατακτώντας 5 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 2 Super Cups. Εργάστηκε για 9 χρόνια ως scout σ’ όλες τις εθνικές ομάδες, όντας στο τιμ του Ότο Ρεχάγκελ ενώ ανάλογο ρόλο είχε και στον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε κι όχι μόνο.

Ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί για ένα χρόνο στην κ-17 του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος Ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα.

Η δήλωσή του μετά την επίτευξη της συνεργασίας: «Με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση που μου έγινε από τους ανθρώπους του Αήττητου Σπάτων. Αποτελεί για μένα στοίχημα το να ξεκινήσω κάτι καινούργιο για μένα όντας για πρώτη φορά στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τους πάγκους.

θα συνεργαστώ με έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο Σούλης Παπαδόπουλους, με τον οποίο θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να πάει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται».

 

 

 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Related posts

Ο Ιμπραϊμοβιτς έδωσε το 5ο Λιγκ Καπ στην Γιουνάιτεντ

Abola Team 3

Διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο!

Abola Team 2

Στην Ηλιούπολη ο Άγγελος Ζιούλης

Abola Newsroom