free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κουσάνας: «Στο γήπεδο θα φανούν όλα»

Το στίγμα του για τη νέα απαιτητικό σεζόν, έδωσε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας

 

 

 

Με έκδηλη την ανυπομονησία και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, θα ριχτούν οι Τράχνωε στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Άπαντες στον φιλόδοξο σύλλογο των νοτίων προαστίων προετοιμάζονται πυρετωδώς, με πρωταρχικό στόχο να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του νέου «μαραθωνίου».

Άκρως ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στους Τράχωνες την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Κουσάνα :

«Σίγουρα ο όμιλός μας παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες, όπως φυσικά και συνολικά το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Μετέχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες με δυναμική και ιστορία και θεωρώ ότι σε αυτή την ειδική κατηγορία ανήκει και η δική μας η ομάδα η οποία έχει αποκτήσει δυναμική μετά τις πρωταγωνιστικές πορείες των τελευταίων ετών.

Στο γήπεδο θα φανούν όλα, αφού αυτός είναι ο καθρέφτης … 

Το στοιχείο που πρωτίστως μας ενδιαφέρει, είναι να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατΉ ομάδα η οποία παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένη και προσβλέπει ψηλά.

 

Πρόβα με ΑΟ Περιστερίου

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών ολοκληρώνεται για τους Τράχωνες το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου εκτός έδρας στις 5 μ.μ. Ένα παιχνίδι το οποίο έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικής πρόβας

 

Related posts

Στην απόκτηση του Νίκου Λεπτάκη προχώρησε ο Μικρασιατικός.

Abola Team 2

Τζώρτζης, η μεγάλη επιστροφή στο Ρουφ!

abola10

Καθάρισε στο ντέρμπι ο Άγιος Δημήτριος (2-0)

Abola Team