free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο ΠΟΨ τη συνεργασία με τον γερμανικό κολοσσό SCHENKER

Στην επέκταση της επιτυχημένης του συνεργασίας με την εταιρία -κολοσσό SCHENKER η οποία ντύνει την Χέρτα Βερολίνου, προχώρησε η ομάδα του Ψυχικού

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα στον ΠΟΨ. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων φροντίζει να διευθετήσει όλες τις προοπτικές που ανάγονται στην όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία του σωματείου, αλλά παράλληλα και να προβεί σε συνεργασίες με χορηγούς – κολοσσούς, οι οποίες εκτοξεύουν στα ύψη την αίγλη και την έξωθεν καλή μαρτυρία του.  

Συγκεκριμένα κι έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη, οι πράσινοι προχώρησαν στην επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας με τη εταιρία – κολοσσό SCHENKER. Πρόκειται για τη γερμανική εταιρεία ένδυσης, η οποία έντυσε και πέρυσι την ομάδα και η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα γούρικη, αφού ο ΠΟΨ στην διάρκεια της περασμένης σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της ‘ Κατηγορίας με ιδιαίτερη άνεση, υλοποιώντας παράλληλα τον στόχο της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ. 

Αξίζει να τονιτεί, ότι η συγκεκριμένη εταιρία ντύνει την Χέρτα Βερολίνου.  

Μάλιστα, την επέκταση της συνεργασίας με τη γνωστή εταιρία, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, που διατηρεί στο facebook.

 

Αναλυτικά το μήνυμα του Προέδρου του ΠΟΨ:

 

«Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο γερμανικός επιχειρηματικός κολοσσός DB SCHENKER αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ιστορικής μας φανέλας του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ…προσεχώς τα αποκαλυπτήρια! Αυτό είναι και το κοινό μεταξύ των Π.Ο.Ψ. και της γνωστής Χέρτα για να λυθεί και η απορία σε κάποιους…»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΕ Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυση 1-1

Abola Team 3

Τον Ντίνο Γουδέλη απέκτησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3

Παράδεισος-Ατρόμητος Χαλανδρίου 1-2

Abola Team 3