free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Κοζορώνης επέστρεψε στον Εργοτέλη!

Ο 26χρονος μέσος θα φορέσει και πάλι, μετά από τρία χρόνια, τη φανέλα της κρητικής ομάδας.

 
 

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης. Ο 26χρονος μέσος μετά από τρία χρόνια θα φορά και πάλι τη φανέλα του Εργοτέλη, καθώς εκεί ήταν από το 2012 μέχρι και το 2015. Μετά ακολούθησε ο ΠΑΣ, η Χάμιλτον της Σκωτίας και από σήμερα είναι ξανά κάτοικος Μαντρινέγκο. 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Βαλάντης Κοζορώνης από σήμερα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε στην ομάδα μας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

«Ο Εργοτέλης είναι οικογένεια μου και επέλεξα να επιστρέψω για προσωπικούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας απ όπου ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ξέρω ότι έχει πολύ καλές βάσεις και σωστούς ανθρώπους δίπλα της γεγονός που λειτούργησε θετικά στην επιστροφή μου. Είμαι εδώ για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιηθεί ο στόχος και να φτάσει η ομάδα μας ψηλά». δήλωσε ο Βαλάντης Κοζορώνης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου το οποίο είναι διάρκειας ενός έτους».

 

gazzetta.gr

Related posts

Το Κερατσίνι φιλικό 4-0 με Άρη Πετρούπολης

Abola Team 3

Δ. Γιαρένης, Χαχολάκης, Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Μάκης Ράπτης, Μητρογιάννης στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Προοδευτική: Η προετοιμασία στο Καρπενήσι

Abola Team