free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Πενταρέ» μεταγραφών η ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαίδαρίου

 

Στην απόκτηση πέντε ακόμη ταλαντούχων παικτών προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα του τεχνικού Δημήτρη Μαυρίκου

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η μεταγραφική αντεπίθεση της ΑΕ Δάφνης Δάος Χαϊδαρίου προσβλέποντας στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, ικανού να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο επερχόμενο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του φιλόδοξου σωματείου των δυτικών προαστίων προχώρησε σε πέντε σημαντικές προσθήκες ταλαντούχων παικτών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να προσδώσουν ποιότητα και λύσεις για το νέο τους προπονητή Δημήτρη Μαυρίκο.

 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα της ΑΕ Δάφνης Δάσος Χαϊδαρίου θα φιγουράρουν τη νέα σεζόν ο 21χρονος επιτελικός μέσος Μιχάλης Βασιλικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον συντοπίτη Αστέρα, ο 25χρονος στόπερ Μιχάλης Τάγκας από τον Ήφαιστο Περιστερίου , οι 18χρονοι Σταμάτης Ζαχαριάς και Αλέξανδρος Ζαχαριάς που καλύπτουν τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του εξτρέμ αντίστοιχα.

 

Η πέμπτη προσθήκη αφορά στον 22χρονο Τάιο Τόμπρο, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και καλύπτει τη θέση του ανασταλτικού μέσου

 

Με τρία δυνατά φιλικά θα ολοκληρώσουν οι «πρασινοκίτρινοι» την προετοιμασία τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Ιπποκράτη (17/9), Κεραυνό Πετρούπολης (19/9) και Θύελλα Περιστερίου (23/9).

 

 

Φιλικά όπου ο τεχνικός Δημήτρης Μαυρίκος προβλέπεται να έχει τη δυνατότητα να προβεί σε πολλές δοκιμές σχημάτων και ρόλων, ενόψει πρωταθλήματος.

 

 

Related posts

Βοτσαΐτης: Ποιοτικός ο δεύτερος όμιλος της Γ’ κατηγορίας

Abola Team

Φωστήρας Καισαριανής: Μια ντουζίνα και… βάλε έφτασαν οι ανανεώσεις!

Τάσος Ζαφειρίου

Φωστήρας Καισαριανής-Κορωνίδα 0-1

Abola Team 3