free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άνετη επικράτηση των Μελισσίων με 4-1 τον Τριφυλλιακό στο Κυπελλο ΕΠΣΑ

Η ομάδα των Μελισσίων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Τριφυλλιακό για τη Β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

 

Στο αγωνιστικό μέρος τα Μελίσσια μπήκαν δυνατά και με λίγες ευκαιρίες κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Μπεκατώρο στο 9′ λεπτό έπειτα από όμορφη (απο δεξιά) σέντρα του Φακή Δ.

Στο 28′ λεπτό, μετά από κόρνερ από τα δεξιά του Φακή Ι. στέλνοντας τη μπάλα στη αντίπαλη μικρή περιοχή, ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιακού Μοδιάτης έδιωξε προσωρινά … μόνο και μόνο για να δώσει την ευκαρία στον ερχόμενο Μπεκατώρο (και πάλι) να κάνει ένα σουτ-γκολ, με τη τροχιά της μπάλας να χτυπά στο κεφάλι του Λαγγαρη και να καταλήγει στο τέρμα.

Νέα επίθεση των Μελισσίων με τον Παπαχρηστο να κανει την μπροστινή πάσα στον Πάσσαρη που σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοδιάτη.

Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 2-0.

Στο β’ ημίχρονο, ο Τριφυλλιακός απείλησε νωρίς-νωρίς με το σουτ του Περουτσεα να φεύγει λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Thanasi.

Στο 54′ έγινε το 3-0, μετά από προβολή/κλέψιμο του Κυριακοπουλου στη σεντρα, βγάζοντας 2 επιτιθέμενους των Μελισσίων με 3 αμυντικούς του Τριφυλλιακού και ο Πουλακης πάσαρε με κεφαλιά στον Φακή Ι., οπου με όμορφο αριστερό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μοδιάτη.

Στο 69′ λεπτό, τα Μελισσια έπειτα από κόρνερ από τα δεξια, η σέντρα του Πουλάκη βρήκε τον ξεμαρκάριστο Δημο που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό Γ της εστίας του Τριφυλλιακού, διαμορφωνοντας το σκορ στο 4-0.

Ο Τριφυλλιακός λιγα λεπτά αργότερα με τον Παπαδόπουλο να κάνει απίστευτη ενέργεια τριπλάροντας 3 παίκτες των Μελισσίων, δεν κατάφερε να σκοράρει αφού το τελικό του σουτ ήταν αρκετα αδύναμο και πήγε πάνω στον Μοδιάτη.

Ο Κυριακόπουλος έκανε μια όμορφη κούρσα προς το αντίπαλο τέρμα όμως ανατράπηκε από τον Γουμενο, οποίος και αποβλήθημε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Το γκολ της τιμής για τον Τριφυλλιακό ήρθε στο 87′ λεπτό από στημένη φάση, με τον Λαγγάρη να σουτάρει με δύναμη (με το αριστερο) έξω από την μεγάλη περιοχή και να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά κλειστη γωνία του Thanasi, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ στο 4-1 υπέρ των Μελισσίων.

 

Συνθέσεις:

Μελίσσια: Thanasi, Καραπαναγιώτης (50′ Πολυδωροπουλος), Κυριακοπουλος, Πασσαρης (73′ Κανελλος), Τσιριγώτης, Φακης Δ., Μπεκατωρος, Πουλακης, Ζαννικος (45′ Δημος), Φακης Ι (67′ Ξενος), Παπαχρηστος.

Τριφυλλιακός: Μοδιατης, Παπασινος, Λαγγαρης, Γουμενος, Καραγιαννης, Πετρακακης (59′ Ρεντζελος), Παπαδοπουλος, Δεληγιαννης (65′ Καναβος), Τριπερινας (51′ Παυλοπουλος), Περουτσεας (63′ Δαρδαμανης), Πανταζης.

 

Διαιτητής: Γουρελης Π.

Α΄Βοηθός: Καπιρης Μ.

Β΄Βοηθός: Μαρκαντονατος Στ.

 

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Related posts

Στις 13/5 στη Ριζούπολη το μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική από τους πρωταθλητές στην Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Ο ταλαντούχος επιθετικός Νομικός έμεινε ελεύθερος

abola10

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣΑΝΑ-Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Abola Team 3