free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κινδιλίδης: «Δύο ακόμη μεταγραφές τοπ – επιπέδου, στόχος το πρωτάθλημα» .

Toυς στόχους για τη νέα απαιτητική σεζόν οριοθέτησε ο Πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης

 

 

.

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αφήνουν στην Αθηναϊδα το σαββατιάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Ελευθερούπολη, το οποίο κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και βρήκε την αντίπαλ ομάδα να κερδίζει το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Άπαντες πλέον, επικεντρώνονται στο πώς η φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλη θα διορθώσει το συντομότερο δυνατόν τις όποιες αδυναμίες έχει δείξει μέχρι στιγμής, ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον ιδιαίερα ενισχυμένο και επικίνδυνο Αστέρα Ζωγράφου.

 

Το σύνθημα έρχεται να το δώσει ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» Αλέξανδρος Κινδλίδης με τις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αθλητικό Πνεύμα»:

 

«Θεωρώ ότι στην αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη ήμασταν πολύ άτυχοι. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είχε ως άμεση απόρροια το ματς να οδηγηθεί στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και να χάσουμε στις λεπτομέρειες» ήταν το αρχικό σχόλιο του διοικητικού ηγέτη της Αθηναίδα, για να προσθέσει:

 

«Την εβδομάδα που μας έρχεται θα προχωρήσουμε σε δύο μεταγραφέ ςτοπ-επιπέδου, που θα μας ενισχύσουν πάρα πολύ. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο ρπωτάθλημα, όπου αποκλειστικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ξεκινάμε μ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου και αποσκοπούμε να εμφανιστούμε όσο το δυαντόν πιο έτοιμοι»..

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Δημήτρης Τσεκούρας θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ΑΕ Μεταμόρφωσης

Abola Team 2

Με Γιάννη Χλωρό στο τιμόνι του ο Άτταλος!

Kώστας Παλαιολόγος

Ενισχύθηκε ο Φωστήρας Ηλιούπολης με Νικόλαο Κοβάλσκι και Φαμπιάνο Τάφα

Τάσος Ζαφειρίου