free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κιούρκος: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του φετινού Αθηναϊκού εξέφρασε ο Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

Την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από την συνολική εικόνα, αλλά και τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του είχε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου.

 

Απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών συνοικιών οι «Λόρδοι» εμφάνισαν αρκετέ αρετές. Η ήττα με 3-2 ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον έμπειρο τεχνικό ηγέτη των «ερυθροκιτρίνων»,  οποίος δοκίμασε σχήματα και τακτικές ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με τον Άρη Πετρούπολης.

Ο Χρήστος Κιούρκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την ακλόνητη αισιοδοξία του: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Στο παιχνίδι με τον ΑΟ Ιλίου είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε και να προχωρήσουμε σε δοκιμές σχημάτων και ρόλων, ενόψιε της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μου. Μπαίνουμε πλέον σε εβδομάδα πρωταθλήματος και ξέρουμε τί χρειάζεται να κάνουμε.»

 

 

 

Related posts

Ο αντιπρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Γιάννης Ντόλατζας με τα εγγονάκια του στην τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου

Abola Team 3

Πήρε τον βαθμό ο ΑΟ Τραχώνων (0-0)

Abola Team

Νέο διπλό ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 0-1 με Νέα Ιωνία

Abola Team 3