free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Τεράστια πρόκριση για Σαρωνικό, 2-1 την Τριγλία στην παράταση!

Μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του πρόσθεσε σήμερα ο Σαρωνικός, που επικράτησε 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας στην Ανάβυσσο με ανατροπή και πήρε μια τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πραγματοποιώντας μία από τις δύο επικές εκπλήξεις της ημέρας.

 

Ο Σαρωνικός δεν… μάσησε από το όνομα και τη φανέλα του αντιπάλου, ήταν ορθολογικά στημένος και δεν επέτρεψε στην Τριγλία να κάνει το παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να μην φανεί η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων. Ωστόσο, η εμπειρία κάποιων παικτών των κιτρινόμαυρων, που είχαν απουσίες στο ματς, έφερε το γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 48’ ο Τσάγκαρης, αλλά η χαρά κράτησε για λίγο, καθώς στο 50’ ο Έλενας με ωραίο βολέ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση κι εκεί ο Παπακωνσταντίνου έλυσε τις διαφορές των δύο ομάδων, καθώς στο 117’ με σουτ νίκησε τον Πλιάτσικα και έδωσε την τεράστια πρόκριση στον Σαρωνικό, αποτελώντας ουσιαστικά τη χρυσή αλλαγή του Δημητρόπουλου.
*Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής. 

Διαιτήτευσαν οι Καρράς, Καραθανάσης, Βιτσεντζάτος. 

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Γ. Δημητρόπουλος): Καραλής, Μπουκουβάλας, Χριστόπουλος, Ζουμπουρλής (70’ Παπακωνσταντίνου), Κετέογλου Χ. (80’ Χασουράκης) , Γκιούζι, Ρέδι (119’ Ρόθος), Μαραγκός, Ναυπλιώτης, Μπουγάτσιας, Έλενας (106’ Σέλβια).
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Ν. Κωτσοβός): Πλιάτσικας, Σολδάτος (75′ Ζαφειρόπουλος), Σταυρόπουλος, Δάρρας, Αρβανιτίδης, Τσαγκάρης, Δελαπόρτας, Κακαράς, Μάργαρης, Μουστόγιαννης, Παπαδιονυσίου (60’ Μπάτι).

Φωτογραφία: Γιάννης Καφαντάρης

 

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ Γενική Συνέλευση στον Παλληνιακό

ΕΠΣΑΝΑ: Έξι αγώνες στο σημερινό μενού

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Υπεύθυνος για τους ορισμους διαιτητών και βοηθών Πρωταθλημάτων – Κυπέλλου ο Αριστείδης Σπανέας

Ρένος Γιαμπουράς