free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «άνοιξε λογαριασμό» με τη Γιουβέντους (video)

‘Aργησε… αλλά στην παρθενική σύνδεσή του με τα δίχτυα ως παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε και τα δύο γκολ της «Vecchia Signora»!

 

Ο Πορτογάλος σταρ «άνοιξε λογαριασμό» με την ομάδα του Τορίνου απέναντι στην Σασουόλο, για την 4η αγωνιστική της Serie A, λύνοντας τη «σιωπή» του μετά από 320 λεπτά συμμετοχής και 27 τελικές προσπάθειες!

Oυσιαστικά, ο Ιταλός στόπερ της Σασουόλο, Τζανμάρκο Φεράρι, έδωσε στο… πιάτο το γκολ στον CR7 στο 50ό λεπτό. Η σκαστή κεφαλιά του Φεράρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με την μπάλα να πηγαίνει εκεί ακριβώς που την ήθελε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε κενή εστία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ιταλία, το οποίο πανηγύρισε δεόντως τόσο ο ίδιος, όσο και οι φίλαθλοι της Γιουβέντους που ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με την αυτοπεποίθησή του να έχει επιστρέψει, ο Πορτογάλος σκόρερ ήταν πια ασταμάτητος. Πέτυχε και το δεύτερο γκολ της Γιουβέντους στο 65ο λεπτό, τελειώνοντας ιδανικά με το αριστερό μία αντεπίθεση. Στη συνέχεια πάντως, είχε δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες για να συνδυάσει με χατ-τρικ το άνοιγμα του λογαριασμού στη Serie A, αλλά τις απώλεσε. Ο Μπουμπακάρ μείωσε σε 2-1 στο 90ό λεπτό, ενώ στην επόμενη φάση ο Ντόουγκλας Κόστα αποβλήθηκε μέσω VAR όταν έφτυσε αντίπαλο.

Πηγή: tanea.gr

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/BHUkeARHoQ8″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Related posts

Γιάννης Πασσής και Ελπίδα Κοντογιάννη μιλούν για τον ΑΟ Βριλησσίων

Τάσος Ζαφειρίου

Η 17χρονη Γκολκίπερ του ΑΟ Τραχώνων Τόνια Βαρβαροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου

Stoiximan και Αχαρναϊκός στην «Αρωγή»

Abola Team 3