free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Να σταθούμε αντάξιοι του συλλόγου που πρεσβεύουμε»

Το στίγμα του ενόψει τηες νέας απαιτητικής σεζόν έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Με την αίσθηση της ομάδας που καλείται να διεκδικήσει υψηλές βλέψεις ρίχνεται ο ΑΟ Χαϊδαρίου στην μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Η κραταιά ομάδα των δυτικών προαστίων αρκετά ανανεωμένη και με τη δίψα και αποφασιστικότητα για μία επιτυχημένη σεζόν να ξεχειλίζει, θα ριχτεί στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

 

Η πρεμιέρα βρίσκει τους κυανέρυθρους να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Λιοσίων, με τον τεχνικό ηγέτη Νίκο Παπαρούνη να δίνει το δικό του στίγμα:

«Θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι, ώστε να παλέψουμε για μία πορεία ανάλογη με την ιστορία και τη δυναμική του συλλόγου. Ευελπιστούμε να σταθούμε αντάξιοι του συλλόγου που πρεσβεύουμε και κυρίως του τί αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα. Θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και η αίσθησή μου είναι ότι έχει γίνει πολύ μεθοδική και συστηματική δουλειά την περίοδο της προετοιμασίας. Είναι ευκαιρία να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τί μπορούμε να πετύχουμε».

 

Θετικά μηνύματα εξέλαβε η τεχνική ηγεσία από την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο της εκτός έδρας φιλικό με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Στο εν λόγω τεστ ο Νίκος Παπαρούνης έδωσε χρόνο συμμετοχής περισσότερο στους παίκτες που έχουν αποκτήσει προβάδισμα για φανέλα βασικού. Το γκολ του ΑΟ Χαϊδαρίου πέτυχε ο Αντώνης Τσαγκάρης στο 65’.

Για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί να γίνει ο ετήσιος Αγιασμός στις 4:30 μ.μ., ενώ την ερχόμενη Πέμπτη η διοίκηση του Σωτήρη Παπαϊωάννου θα παραθέσει δείπνο σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία

 

 

 

Related posts

Αθηναϊκός: Θρήνος για τον χαμό του «Μίμη» Ραπτόπουλου

Γιώργος Ανανίδας

Ανεβαίνει η Δόξα Βύρωνα

Βασίλης Θεόκλητος

Ο Μπάμπης Βερυκάκης βοηθός προπονητή στο Ρουφ

Abola Team 3